Aviseringar
Rensa alla

TÄVLING: Vinn "Happy End" på dvd!


Ämnesstartare

Björn Runges Happy End ligger och tar upp onödigt plats på mitt skrivbord, så jag tänkte att jag skulle ge bort den till någon av er. Jag har ingen aning om den är bra eller inte, men Ann Petrén (som ligger bakåtfläkt på en pilatesboll på framsidan) vann visst en Guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll.

För att vinna vill jag att du skriver vilken film som enligt dig har världens bästa slut. Men spoila inte, tack. I morgon klockan 09:03 väljer jag en vinnare! [party]

Image


   
Citera
Ämnesstartare

L'eclisse har världens bästa slut. Det är så oförutsägbart och visar att filmens möjligheter var enorma, samtidigt är det ett äckligt snyggt montage med fin symbolik.

Precis sista vyn hör ihop med början, filmen låter tittaren till slut gå till nattvarden. Dag blir till natt och saker och ting når sitt slut.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ingen annan som vill ha filmskrället?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

The Tourist, tycker jag! Det finns många filmer där man vill att det ska sluta på ett sätt, och samtidigt vet att det inte slutar exakt så. Men här är filmen som ändrar på det, imo!

And if you please, som Muse-fantast kan jag ju spoila att som grädde på moset spelas Starlight när eftertexten börjar rulla. Jag trodde inte det var sant när jag såg den! [blush]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Stvrmzeit:

L'eclisse har världens bästa slut.

PM:a din adress så skickar jag hem "Happy End" till dig! Hur den slutar vet jag inte, men tippar på lyckligt ...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst


   
SvaraCitera