Forumet - TÄVLING: Vinn "Reign of Assassins" på dvd!

TÄVLING: Vinn "Reign of Assassins" på dvd!

148 0 16
Hur skulle du gå tillväga om du någon gång – mot all förmodan och förhoppning! – skulle lönnmörda någon?

Jag låser tråden någon gång på söndag, och du som skrivit den mest kreativa mordmetoden (jag är enväldig domare!) vinner den kinesiska rullen Reign of Assassins.

Image

Om filmen:
Antikens Kina – en hemlig värld av kampspecialister och lönnmördare. När den kvinnliga lönnmördaren Zeng Jing bestämmer sig för att dra sig tillbaka och viga sitt liv åt att rädda lämningarna av en mytomspunnen, buddhistisk munk, får hon ett helg gäng av mördare efter sig. Och snart måste hon kämpa både för sitt eget liv och för sitt bagage!
Beror lite på offer, men tror jag hade föredragit någon form av gift. Hade nog bjudit på mat eller bakverk, fast hade iofs varit svårt att veta om maten smakade som vanligt, så kanske hade varit bättre att supa personen lite full och sen blandat i eventuell drog i drycken, helst sådan som används som drog frivilligt av människor så att det skulle verka vara ett misstag istället för mord.

Fast detta kanske ej skulle passa så bra som lönnmordsmetod.
Kanske vore bättre att överfalla personen när den är ute sent. Detta skulle dock kräva att personen vistades någonstans det var mörkt och rätt öde, och helst skulle personen lyssna på musik så att den ej hör när jag smyger efter. Så kunde man använda klorofom i en trasa och sedan injicera något trevligt gift i halsen.

Men fan, tror ej jag är så bra på det här med lönnmord så hoppas jag slipper...

Varför vill du bli av emd filmen? Är den kass?

Spana också in:

men vf skulle man vinna vinna en film på dvd?

men aja, den enda gången jag faktiskt funderat nästan-seriöst på att mörda någon så skulle jag ha slagit den jättehårt i huvudet med något stort och hårt och hoppas att det gör den medvetslös, sedan kasta ut kroppen från balkongen och säga att den verkade självmordsbenägen. känns ganska vattentätt om den landar på huvudet och ingen ser det.

annars känns det som att det vore lite tillfredställande att hugga ihjäl någon med yxa.

vill inte ha filmen f.ö. någon annan kan få den.