Forumet - TÄVLING: Vinn Xbox 360-spel!

TÄVLING: Vinn Xbox 360-spel!

3342 1 24

Spana också in:

Silent Hill Downpour torde ju - om vi bortser från den lilla detaljen att spelserien dog när Team Silent lämnade och har varit totalt värdelös sedan dess - passa perfekt för ändamålet. Med detta skrivet ser jag det som en smärre skandal om jag inte utses till vinnare. Dessutom ska jag skaffa en 360 inom kort.
Skyrim. Vi gillar att spela ensamma. E3-mässan missar det varje år. Gaming är inte en familjeangelägenhet. Gaming är inte roliga stunder med pappa och skoj-skoj med mamma.

Spel handlar om spänning, om rädsla, om atmosfär. När det regnar ute, när det är sol och fint väder, när vänner festar och röker och har kul, så gör gamers sin grej. Vi vill inte bli störda, vi vill inte få massor av sms. Vi vill drömma oss bort till en verklighet där vi får vara exakt vem vi vill. Ibland bara för att pröva. Vissa saker mår vi sämre av, andra älskar vi. För Gaming är inte en konst. Det är en livstil. Det är en sport. Det är att sparka-på-bollen-och-pricka-målet av den ingångna. Så vilket spel förespråkar inte det mer än Bethesdas Skyrim Vilken utvecklare låter oss inte vara just den personen? Vilket spel låter oss inte vara precis vad vi både hatar och älskar. Bara för att. Bethesda. Bethesda. Bethesda. Bethesda

Ser du det berget? Du kan klättra det. Jävlar. Jag kan faktiskt klättra det.
Jag tycker assassin's creed 3 är fantastiskt spel. För mig passar den perfekt för trista dagar och regniga dagar.
I assassin's creed 3 får jag uppleva spänning när jag omringas av mängder soldater. Jag älskar grafiken, för den är så verklig.

Jag gillar hoppa på taken för det känns som spiderman, fast då det är i medeltiden då det är som häftigast, med svärd och allt.

Omgivningen i spelet är så verklig. Vart än man går ser man människor, gamla städer och vakter som patrullerar. Det svåraste är att klara av tungt beväpnade soldater som är svåra att ta sig förbi. Jag gillar de olika miljöerna så som snötäckta platser, unika städer och skeppen som man kan klättra upp på.
Måste nog säga Red Dead Redemption jag med.
När jag köpte spelet så satt jag och spela det konstant i två veckor. Vakna, spela, mat, spela, sova, vakna, spela...

Finns inget bättre än att hoppa på hästen och rida ut i vildmarken för att jaga olika djur och människor. Eller spela lite poker för att sedan skjuta de man mött [blush]
Spelet känns väldigt levande och man möter många knasiga och roliga karaktärer under spelets gång (:

Hoppas verkligen att det kommer en tvåa!!
GTA IV:

Mitt favoritspel är utan tvekan GTA IV, man tröttnar aldrig på spelet trots att man klarade storyn för länge sedan. GTA IV gör alltid dem regniga dagarna roligare. Trots att det gått 3 år sedan jag köpte spelet tycker jag fortfarande att det är lika roligt. Staden är stor, det finns mycket att utforska. Sno bilar, mörda folk, göra uppdrag, gå ut med vänner, och sitta på internet cafe är bara några få saker man kan göra när man har tråkigt.

Grafiken är väldigt bra, i dom tidigare gta-spelen har grafiken varit sådär. Nu tycker jag dock att i GTA IV är den väldigt bra, allt är också väldigt verkligt i spelet. Det lär ta ett tag innan jag tröttnar på det här spelet, antagligen när det nya GTA kommer ut, hehe.

Det finns alltid roliga saker att hitta på. Min favorit är att på kvällarna ( självklart menar jag när det är kväll på spelet) gå ut och mörda någon människa i en park och sedan ta sig ifrån platsen väldigt fort. Nästa kväll gör jag givetvis samma sak. Det är också väldigt kul att sno en polisbil och sedan göra polisuppdrag, eller bara köra runt och leka polis.

När man har tröttnat på att köra helt själv, så finns det multiplayer. Man kan köra massa race mot andra spelare, men det bästa är att köra ranked deathmatch. Där är det alla mot alla som gäller, man ska försöka döda alla spelare som är online. Den med mest pengar när tiden har gått ut vinner. Pengar får man genom att döda andra spelare, döda kan man göra genom att hitta vapen som ligger på olika platser. Man kan också förlora pengar, och det gör man om man blir dödad.

Så, GTA IV är mitt favoritspel.