Forumet - Tåg till Hultan!

Tåg till Hultan!

990 0 27
Vi är ett gäng som ska åka till hultan, om man kollar priset från våran avreseort nu så går det på 900 spänn dit och 900 spänn hem. svider lite.

På sj:s hemsida står det att det släpps billigare biljetter 90 dagar innan. gäller det alla resemål?

Vet någon hur långt det är från stationen till själva festivalen ?

Tacksam för svar! [bigcheers]

Spana också in:

jojOzZz:

För att göra peace & love tufft måste det till mkt. Du du börjar med ett mkt förvrängt p, typ peea, sen ett o, för &, sen ett lll. Så det du bör säja är;

Peeaååål

Med en riktigt brölig röst. Det är tufft, riktigt kvlt


A shit, tack! Peeeaaååål ska komma ihåg det. Du har inga andra "tuffing-språks" ord som du vill lära ut?
jhann:

A shit, tack! Peeeaaååål ska komma ihåg det. Du har inga andra "tuffing-språks" ord som du vill lära ut?


Eloscha:

Kan du inte ge mig och Jhann lite glosor? jag skulle faktiskt behöva fräscha upp mitt tuffing ordförråd......Verkar som att jhann skulle uppskatta det med
[blush]


Asså, nu vill jag ju inte ge er falska förhoppningar men snubbarna som går industri på min skola är verkligen dunder-tuffa, de har nästan gått över till att vara aaestöffah, kan gå och be dem ge mig lite tips nu i veckan.

Öva på deras parningsrop/hälsningsfras så länge, "Haååååå", en riktig dunderfras i tuffingvärlden.
vad jag kommer ihåg från mitt första år på hultsfredsfestivalen var att från tågstationen så åkte man något annat tåg fram till själva festivalen och fick sedan därifrån gå en liten bit. men det var ett par år sedan så mitt minne är lite dåligt vad gäller det..
varför tar ni inte festivalbussen istället? mycket skoj och bussen stannar (gjorde den i alla fall förra året) precis utanför festivalområdet. då slipper man gå med all jäkla packning så långt. jag vet ju inte vilken ort ni åker ifrån men jag rekommenderar i alla fall bussen :)
Jo dom säger det men det är väl bara för att varna folket så att dom inte tar med sig partytält, stolar, osv osv. Det blir ju bara jobbigare för dom?
Första gången jag var där så var det inga problem med packningen och förra året hade bussarna till och med extrasläp i bak för att allt skulle få plats. Jag hade med mig fetaste packningen med grejs, en pirra full med saker, ett tält och en stol och fick med alltihop.
Vill man ha med sig mindre packning kan man ju skippa bla stolen hemma då man kan köpa sådant där, samt all alkohol (om man nu ska ha med sig sådant..) då det finns ett systembolag inne i hultsfreds centrum.

Nu ska jag dock inte svära på att ni får med er allt ni tänkt ha med er utan jag berättar bara hur jag haft det dom gångerna jag varit där :P
Palmisen:

hur många är ni som ska åka och varför valde ni just hultan? :)


Vi är runt 10 pers. Ja vi tyckte det var dags att dra till Hultsfred, det är ju nästan obligatoriskt att ha varit på Hultsfred någon gång! Det är egentligen inte riktigt min typ av musik, dock är mina vänner rätt mainstream så det är väl också en anledning att vi åker dit, jag åker med bara för att festa. och ja, glo lite band såklart. [bigcheers]