Forumet - Tagen av polisen? Någon?

Tagen av polisen? Någon?

952 0 88
Blev fångad av en väktare som sedan tillkallade polis. Hade klättrat upp på ett hustak å han trodde jag gjorde inbrott[tard] En riktig idiot var han. Vad skulle jag på taket å göra om jag skulle bryta mig in? Hoppa ned i skorstenen Eller? Ser jag ut som jultomten kanske??[mad][mad]

Poliserna var mkt schysstare och lyssnade på mig när jag förklara så dem släppte mig på platsen[smile]
blivit tagen för ett påstått narkotikabrott en gång, fördes till stationen med polisbil, blev förhörd, genomgick pissprov (en jävla pina att stå och försöka få fram dropparna när du har en efterbliven polisaspirant bredvid dig) - allt detta för att snuten var uttråkad och behövde någon att mobba runt lite kvällen i fråga, rekommenderar ej detta till någon.

Spana också in:

Torsdag efter skolan, hade jag lånat min storasysters cykel då min cykel var på lagning.

Sen när jag skulle tillbaks hem tog jag en väg( genom skogen). Jag cyklade skitfort då vägen är tom( ni vet hur det är med gamla vägar i norra sverige) så plötsligt kom en polisbil runt hörnet.

Jag vet inte exakt hur det gick till, jag blundade xD, men jag typ krockade hårt vid den bakre högra sidan av bilen o ralmade av. Det blev lack eller vad man kallar, ett stort vid ärr/streck precis vid lampan så så fult ut.

Polisen kom ur bilen så jag tog cykeln men kedjan hoppade av redan efter 8m ! xD. Istället sprang jag livrädd in i skogen och ut på en annan väg o sedan hem. Jag blev typ lite jagad men tjokisen gav upp sen.
Vid ett gäng demos + en gång för förargelseväckande beteende (slutade i 800kr böter).

Värsta gången var när jag blev arresterad vid miljömötet i Köpenhamn 2009. Fick sitta på frusen asfalt med händerna i buntband bakom ryggen i fem timmar genom natten, sedan några timmar till efter det på station. [zzz]
Verkar inte finnas många bovar som jag här antar jag. En gång hamnade i jag i polisstation i förhör med en kompis för att vi misshandlade en svart pervers som försökte göra nått mot min syster i gymnasiet. Hon typ anmälde honom men inget hände. Absolut inget. Så jag o en kompis gick vid en pub och misshandlade xxxxx där.

Det slutade med att mina föräldrar fick betala 3000kr i skadetillstånd x( och min kompis detsamma.


[mad][mad][mad][mad]