Forumet - Tagen för snatteri i efterhand?

Tagen för snatteri i efterhand?

3383 0 34
Jag snattade för ett halvår sen i en affär. Tror inte personalen märkte men är inte helt säker.

Inget har hänt på ett halvår men finns det någon chans att personalen blev misstänksamma och kollade på kamerainspelningarna och sedan kontaktar polisen som kan indentifiera mig på något sätt? Då måste dom väl typ ta en bild och gå runt och fråga på typ gymnasiet jag går på eller nått? gör dom sånt?

Inget har ju hänt på ett halvår men preskriberingstiden är ju 2 år.

Tror ni det finns någon chans att åka fast nu?

Spana också in:

emery:

Varför tänker du på det ett halvår senare?
Men nej tror du kan vara lugn. Även om dom kollat så tror jag inte dom orkar leta upp dig direkt.


för att jag åkte dit för några/någon vecka sen för annat snatteri och att åka fast igen är ju inte direkt bra. kommer ju itne snatta igen men är rädd för det gamla snatteriet
RomTom:

Inget har ju hänt på ett halvår men preskriberingstiden är ju 2 år.


Dem sitter nog inte och kollar band som är mer än en månad.
Fatta hur mycket tid det tar. Men om jag var du så¨skulle jag ligga lågt möjligen att dem väntar med sätta dit dig för att dem vill du skall ta mer och sen sätta dit dig hårdare eller ge dig chansen till att bättra dig.

Dessutom tror jag att visa brott måste ha en vis aktuell status har själv haft de liknande men kom undan pga att brotten var för gammalt.
dobidamdam:

Fjant sluta gnälla. Har just fått brev hem om våld mot tjänsteman för att jag puttade vakten när han försökta ta min kompis. Vakten trillade in i en vägg o välte massa parfymställ o sånt o nu ett halvår senare får jag brev om det..


men då fick du väl uppge namn där? eller såg dom dig bara på kamerorna?
RomTom:

men då fick du väl uppge namn där? eller såg dom dig bara på kamerorna?


uppge namn? haha vi va på väg ut så tog vakten tag i min kompis o drog ner honom på marken så slet sig min kompis o sprang så puttade jag vakten i ryggen o sprang själv också.. Det va någon i kassan som kände igen mig i think.. hela affären kollade på "fighten".