Forumet - Tågtider

Tågtider

622 0 8
Vart kollar man vilken tid tågen går på olika spår? 

Kommentarer (5)

  1. Står på skärmarna..

  2. Menar mellan stationerna.. Inte vid dom, jag vet hur man åker tåg ;)

  3. Varför vill du veta det?

  4. fine om du vill ta livet av dig sj, men vill du verkligen sätta lokföraren i en sådan sits?? Kommer lämna spår i resten av hens liv.........

Tråden har 8 svar. Sortera efter:
Varför behöver du veta vilka tider tågen går på olika spår?
Eftersom det finns misstanke om att denna tråd rör planering inför självmord så låses den omgående då sådant inte är tillåtet.
Ta hand om dig själv!
Ett första steg kan vara att du kontaktar Mind.se Självmordsupplysningen, antingen via chatt (vardagar kl 19-22) eller mail. Du kan också ringa Nationella Hjälplinjen på nummer 1144 (alla dagar kl 13-22) – de erbjuder ett samtalsstöd och de som svarar är socionomer, psykologer och psykiatrisjuksköterskor med erfarenhet av att ge stöd.

Du kan även skicka in en fråga till vår Stöd & Svar-panel, men då tar det lite längre tid att få svar, eller höra av dig till din lokala ungdomsmottagning (umo.se) där du kan få komma i kontakt med en kurator. Behöver du akut hjälp, kontakta närmaste psykiatriska akutmottagning eller ring 112!

Jag låser tråden då jag inte har möjlighet att hålla koll på den just nu och inte vill riskera ogenomtänkta och provocerande inlägg från andra medlemmar.

Det finns hjälp att få, depression går att behandla och tankar på självmord förändrar sig över tid!
Vilken tid tåget avgår och ankommer samt vilket spår det avgår ifrån kan du se på informationstavlorna på stationen du befinner dig på. 
Om du inte befinner dig på stationen men ändå vill veta så kan du besöka hemsidan tåg.info där du kan antingen knappa in berört tågnummer eller station. 

Spana också in: