Forumet - Tampong - Gör det onte för er också när ni drar ut den?

Tampong - Gör det onte för er också när ni drar ut den?

4799 0 39
Jag har användt tampong några gånger men det känns fortfarande lite obekvämt när jag drar ut den.
Jag använder mini & normal men det känns lika obehagligt och gör lite ont varje gång
gör det det för att jag är lite trång eller gör det dte för alla? jag är oskuld men har blivit fingrad av killar men gör det inte själv för jag tycker inte om den sorten av onani

Alltså jag undrar känns det obehagligt och gör lite onte för alla som drar ut den eller spelar trångheten någon roll?

Spana också in:

Är den mycket vit fortfarande när du drar ut den? För det är väldigt obehagligt om man drar ut den för tidigt, så att den inte hunnit bli blodig och så ännu (låter så mysigt [zzz]).
Du kanske inte blöder så mycket att tampong passar dig? Blöder man lite så är nog tampong dumt, just av den anledningen att det blir irriterat och jobbigt att ta ut den när den inte är nerblodad.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Och det är förresten mycket en vanesak också. Det tar ett tag innan man vänjer sig. [smile]
jag tror kroppen vänjer sig efter ett tag. jag blrjade använda tampong innan jag förlorade min oskuld, det gjorde ganska ont. när jag sedan använde tampong efter min 'debut' (eh fett lmat ord haha?) gjorde det fortfarande ont, det är nog en myt att man förlorar trångheten när man har sex. människor vet inte hur flexibel vaginan är, den kan ta kuk, hålla inne en tampong och klämma ut en unge. helt amazing
snuskmumrik:

gör det visst det!
om tampongen sväller upp när man badar har man då inte pillat in den tillräckligt långt in, gör man det så kommer det inte in vatten. vattnet når mynningen och kanske lite till, beroende på hur "stort" det är, men inte så djupt.


hänt mig flera gånger när jag badat i havet, och då har den ändå suttit låångt in!