Forumet - Tandställning i min ålder

Tandställning i min ålder

2587 0 42
hej!

jag går i trean och ska fylla 19 om en vecka. jag har fått möjligheten att få tandställning gratis. anledningen till detta är att det jag fixade till i 7-9:an gått tillbaka och jag antar att tandläkaren kände sig lite skyldig. mina tänder är ok och ser ut ungefär som alla andras, men det jag står mig på är att de inte ser så bra ut som de borde efter två år med tandställning. det jag kan uppnå med en tandställning är förhoppnigsvis "perfekta" tänder. Detta kommer ta ungefär 1,5 år och då ska jag ha räls.

så till min fråga. att det är jobbigt är inte det största problemet. det är däremot hur det ser ut och det faktum att jag är relativt gammal för att få tandställning (iofs för andra gången). tycker ni att det är konstigt att jag, som snart fyller 19 och kommer ha tandställning förbi 20-strecket, har det? hur fult tycker ni egentligen att det är? det jag är mest intresserad av att höra är tjejers åsikter, eftersom det är i en kärleksrelation utseendet spelar som störst roll, men även killars. självklart är det insidan och ens personlighet som är det avgjörande, men jag antar att om ni såg två identiska kopior av mig, en med tandställning och en utan skulle ni tycka den utan var snyggast.

så, hur fult är det? skulle ni hindras av att flirta/ta kontakt/whatever ni vill göra av att jag har tandställning vid min relativt höga ålder? och slutligen, hur skulle ni ha gjort i min situation?

hoppas det inte blev för långt och ni har tid att hjälpa mig:)
Matt3:

Detta kommer ta ungefär 1,5 år och då ska jag ha räls.


jag tycker att killar med tandställning är snygga. om de är snygga från början. som du ser ut att kunna va [party] iofs är jag för ung för att säga vad som "passar sig" på 20-åriga killar. menmen, jag är tjej, med räls[cool]

Spana också in:

Skulle inte bry mig ett smack. Ärligt talat så tänker jag knappt på att en person har tandställning. Att tjejer inte skulle flirta med dig p.g.a detta har jag Väldigt svårt att föreställa mig. Lika som att de inte skulle flirta tillbaka om du började flirta med dem.

Skaffa tandställning! [y]
uppenbar:

Om någon skulle välja bort dig för att du har tandställning så är de idioter.


det var inte så jag menade. det var det jag försökte förklara med
Matt3:

självklart är det insidan och ens personlighet som är det avgjörande, men jag antar att om ni såg två identiska kopior av mig, en med tandställning och en utan skulle ni tycka den utan var snyggast.


att det är ingen som väljer bort mig. men kanske inte väljer att ta kontakt. det är ju naturligt att om man är ute efter en kille så är chansen större att man börjar prata med den snyggaste. att nån skulle undvika att bli vän eller ha mer känslor än så för mig ser jag som uteslutet, och skulle det vara fallet är det ingen jag vill vara med iaf.

hoppas du förstod:)