Forumet - Tankar kring döden

Tankar kring döden

847 0 12
Hej, Om du kanske är känslig vad det gäller döden avråder jag dig från att läsa detta.Hoppas inte att jag drabbar er nu med min tankar. Ja du klockan är 2 på natten och ska sova. Jag somnar oftast framför youtube. När slår upp youtube kommer det en rekomenderad video om vad som kommer hända om 1000000000000000 nånting... år. Då berätta dom att inget kommer finnas kvar. Alla stjänor och allting ska vara borta. Och då fick ja upp dödsbilden i mitt huvud. Vad kommer hända när ja dör, visst jag har tänkt på döden tidigare men aldrig så här mycket eller vad man ska säga. Liksom vad händer, dom allra flesta tror väl på det här med    Himmelparadiset eller Helvetet. Vissa tror att man föds om till djur eller föds om som människor igen. Eller att allt bara blir svart. Finns till och med folk som tror att allt är en illusion. Jag vet inte vad jag ska tro. Vad är era tankar med det här om döden?Hoppas inte jag förstörde eran dag eller gav er mina tankar i så fall ber jag så hemskt mycket om ursäkt.

Axelinaaas: Jag tror på att själen förs vidare till en ny kropp när du dött . Tror på att det finns ett paradis/himmel men inte ett helvete. När man uppnått någonting (vet inte vad) så slutar man återfödas. Man skulle nästan kunna kalla mig hindu eller så men mycket skit dom tror på som jag ba "... ehh nej."
När den kroppen förs vidare så liksom försvinner en hellivstid allt man kämpat och åstakommit i livet. Därför är ja lite nere just nu.

Spana också in: