Aviseringar
Rensa alla

[Klistrad] Tankar kring nya Ungdomar [öppen diskussion]


loke
 loke

@forumadmin fel citerat men yes danke 👍


   
SvaraCitera

it iz what it iz


   
SvaraCitera
loke
 loke

hur går allt mikkel? vart tyst ett tag


   
SvaraCitera

Finns det något sätt att se lillen tid och dag som visar vilken tid som tråden är skapad och vilken tid när svar på tråden kommit in?? 

 

Lite svårt att veta om man svara på en ny tråd eller på en gammal...


   
SvaraCitera

@andysachs Han spammade  för några dagar sen i massa trådar.. tyckte det var lite msyko.. har hans konto blivit kapat? 🤔 AND Lucella har heller inte visat sig vilket hon skulle göra för ett bra tag sen..

 

Det är inte så många här längre heller..


   
SvaraCitera
Admin
Ämnesstartare

Hej, nej det har varit lite tyst från min sida ett tag 😉 Vi håller på att lägga strategin inför 2024 och det sker lite ändringar på Fryshuset. Så just nu inväntar jag att sätta igång arbetet kring vad vi skall gära med sidan kommande år. Så ber om ursäkt för tystnaden. 


   
SvaraCitera

@forumadmin vilket innebär? är stora förändringar?


   
SvaraCitera
Admin
Ämnesstartare

@little-traci Nej, just nu handlar det om att Fryshuset (organisationen) håller på att se över hur de skall jobba framöver. När allt faller på plats återkommer vi med en ny plan för ungdomar.se. 

Vi kan inte lägga en plan innan vi vet hur teamet ser ut och vad vi vill med sidan. Målet är att fortsätta göra Ungdomar.se ännu mer ungdomsvänlig och anpassad till 2023+. Men det krävs lite nya tankar och satsningar för att det skall hända. 

Steg ett var att bara flytta över i en ny plattform som inte är 15 år gammal 😉 Steg två blir att hitta en riktning på sajten som fungerar på ungdomar. 

 


   
SvaraCitera

@forumadmin Okej, trodde först att sdian skulle ÄNNU MER komplicerad 🤔👍 😀    men okej hoppas det blir lite bättre än det här i alla fall för just är det ju inte så mnga som är här längre 😔


   
SvaraCitera
Admin
Ämnesstartare

Nej, inte mer komplicerad. Men vi måste nog hitta ett nytt syfte för sidan. Forum är inte något som ungdomar håller på med lika mycket längre. Jag personligen tror att vi måste skapa nya former av media t.ex. videos. Problemet är att det är svårt att skapa en dialog online. Nästan alla diskussioner sker i appar vilket tyvärr tenderar att blir ganska isolerande. 

 

Vi får tänka lite hur vi kan bli bättre. Fortsätt gärna komma med feedback. 


   
SvaraCitera