Forumet - tankar om "relationsforumet"

tankar om "relationsforumet"

702 0 30
Ibland undrar jag varför det ens finns ett relationsforum här. De flesta ger inga råd (men skriver något endå) och de som ger råd är väldigt PK (något media har lärt ut) och har inget med verkligheten att göra. Som om det var en sagovärld [sad] De flesta relationsråd jag har läst här skadar mer än det hjälper.

Blir helt ärligt ledsen när jag ser trådskapare som vill ha seriösa svar för sånt som ger dem ont i hjärtat och sen är det bara mest troll. Trollar ni trådar i kategorin "motgångar och problem" också?

Spana också in:

yin1211:

De flesta ger inga råd (men skriver något endå) och de som ger råd är väldigt PK (något media har lärt ut) och har inget med verkligheten att göra.


Den allmänna "folkvisdomen" gällande relationer borde ändå vara på något sätt gällande.

Hur människor och relationer fungerar ändras nog inte över tiden och de tumregler folk förstått sig på efter faktisk erfarenhet genom åren är nog inte riktigt föremål för "mediamanipulation". [crazy]

Människor är ganska enkla i slutändan och oftast så är det saker som bara behöver göras, kompromisser eller rädsla (som är så lätt att hamna i, speciellt som ung och ängslig) är helt enkelt inte det som leder till det bästa. Den egentligen entydiga grunden är orsaken till varför det ofta låter som upprepande av samma mantran i såna här frågor.
yin1211:

Fast då är det väl onödigt att trolla istellet.


Tror att medlemmarna anser sig ha den rätten, då jag tror de känner att UM är "sitt".

Sen orkar de mer seriösa användarna inte hjälpa till då det för det mesta bara trollas. Även trådskaparna själva är titt som tätt troll. Antar att folk generellt tar trådar mindre på allvar efter ett tag. Dessutom finns den en tendens till att samma frågor ställs om och om igen.