Forumet - Tankar på natten.

Tankar på natten.

3349 0 21
Ibland när jag ska sova så kommer jag på eller tänker något som jag tycker är viktigt/bra men eftersom att man ligger och försöker sova orkar man ju inte skriva ner det eller fixa det w/e och sen morgonen efter har jag ofta glömt det, ibland fullt medvetet om att jag har glömt en bra sak men utan att ha en aning om vad det var.

Fyfan vad irriterande det är eller vad säger ni...? (fan vad dålig tråd borde ba ha skrivit i "mina tankar" blöö)

Semla: Ja, har också så men brukar skriva kort på mobilen typ stödord så minns jag när jag läser de på morognen. 
måste aktivt anstränga mig för att sova när jag precis slutat röka på så då har jag kanske legat still i typ 20 min och bara slappnat av, vill inte sträcka mig efter mobilen då :( borde sova med den i handen kanske..

Spana också in:

ja man borde typ trycka på en knapp på sin säng så ba spelar den in det man säger eller skannar av tanken lol

men ja fett irriterande, man gråter nästan av tanken. typ när man håller på med en inlämning till skolan och man kmr på ngt bra man kan skriva i texten = det värsta
Jag tänker mycket de nätter jag inte kan sova, det är oftast de kvällar jag är sober och kan inte kontrollera flödet inne i skallen då. Brukar skriva ner saker och ting som känns jobbiga, sådant som får en att gråta, sen försöker jag släppa det och så kan jag läsa det dagen efter och reflektera över "Känner jag verkligen såhär eller är det bara nattens kaos." 
Borde bli bättre på att skriva ner positiva saker också.