Forumet - Tappa oskulden tips

Tappa oskulden tips

3464 0 10
Kort och gott så kommer jag snart förlora oskulden då jag känner mig redo och vill det med min kille. Jag är oskuld men inte han så just nu behöver jag bara era bästa tips inför första gången. Många säger att man inte ska förvänta sig så mycket inför det men jag vetefan. Vilka tips kan ni ge för att få det så bra som möjligt, vad kan jag göra? vad kan jag göra för att han ska ha det skönt? och vad kan man göra för att det ska bli så skönt som möjligt för båda? tack för svar

Spana också in:

Släpp alla förväntningar. Första gången med någon ny (oavsett om man har eller inte har haft sex tidigare) är oftast alltid lite obekväm. Missförstå mig rätt, det kan vara tokmysigt och fint, men det tar oftast några gånger minst innan man hittat rytmen som fungerar för båda parterna. Gör det inte bara för att ha det avklarat utan se till att både du och din partner verkligen vill. Om man inte vågar berätta för sin partner vad man tycker är skönt och vad man inte tycker är trevligt är det inte dags att ha sex än. Kommunikation är A och O.

time: Släpp alla förväntningar. Första gången med någon ny (oavsett om man har eller inte har haft sex tidigare) är oftast alltid lite obekväm. Missförstå mig rätt, det kan vara tokmysigt och fint, men det tar oftast några gånger minst innan man hittat rytmen som fungerar för båda parterna. Gör det inte bara för att ha det avklarat utan se till att både du och din partner verkligen vill. Om man inte vågar berätta för sin partner vad man tycker är skönt och vad man inte tycker är trevligt är det inte dags att ha sex än. Kommunikation är A och O.
Har inte mycket förväntningar då jag hört av många att första gången inte är så bra trots person. Detta är väl genomtänkt och inget jag stressat fram så både jag och han vill det. Sen har vi gjort massa annat innan där kommunikationen varit viktig och förbättrat så det är inga problem.

widediaper: asså jag fattar inte hur dagens undgomar vet att de ska ha sex för första gången, själv körde jag på bara. Visste inte ens att jag skulle ha sex med den personen överhuvudtaget, fick veta det när jag väl hade tagit av mig kläderna. Cool
hahah klart att man inte planerar upp det eller så, det är ju spontant om det känns rätt. Menar bara på att i vår relation just nu så känner jag att det är nära. Han har gjort det innan så han väntar bara på att jag vill, vilket jag vill så därav vet jag att det snart kommer hända.