Forumet - Tappad gnista?

Tappad gnista?

110 0 12
Hej,

Jag går rakt på sak.. för kanske ja 1 till knappt en vecka sen har min tjej varit rätt så nere och hon har sagt det men inte varför, och jag frågar varför men ger mig inget svar, hon vill prata om det.. men jag är rädd att det är slutet, är jag bara nojjig eller är tjejer bara såhär?

Innan den gångna veckan så har hon pratat om i sommar och vad som händer då o då, som om det blir ett långt förhållande, men helt plötsligt så har hon varit nere och bara allmänt grinig nästan hela tiden, svarar aldrig med smileys på sms fast jag försöker vara lite rolig, svarar lite nonchalant och grinigt när jag frågar något..

Jag åker bort nu, och när jag sa hej då så länge vi ses om ett par veckor så såg jag hur ledsen hon blev, du vet när hakan rycker till när man är på väg o gråta.

Jag är så förvirrad.. jag berättar hur det gått förstås sen när jag har fått svaret på det hela.

Jag älskar henne så..
Vi ska prata ikväll, jag har inte pressat henne direkt men jag vill ju veta man blir ju nojjig..

Hon har tydligen inte dåliga dagar när hon har mens så det kan det inte vara.. jag finns där för henne det vet hon, saken är att vi bor inte i samma stad, så jag finns väl inte direkt där för henne förnst vi träffas..

Spana också in:

Så jävla orättvist det kan vara, jag har precis sagt för första gången till henne att jag älskar henne, och det var i måndags kväll.. jag fick inget jag älskar dig tillbaka och nu tror jag att vi är på väg att göra slut, eller hon är på väg och göra slut med mig, jag får väl gilla läget..

Jag älskar henne och kommer alltid att älska henne. [love]
undulaten:

Så jävla orättvist det kan vara, jag har precis sagt för första gången till henne att jag älskar henne, och det var i måndags kväll.. jag fick inget jag älskar dig tillbaka och nu tror jag att vi är på väg att göra slut, eller hon är på väg och göra slut med mig, jag får väl gilla läget..


Knows the feeling. [n]
Det är skillnad om man är överens om att gå isär.. men jag var inte beredd på det här.. vi är tyvärr inte tillsammans längre, vem vet i framtiden kanske hon saknar mig. Jag älskar henne så oerhört.

Det var mycket djupare än "Jag har inga känslor för dig längre, hej då." det var mycket djupare än så, jag ska inte förklara varför eftersom jag har respekt för henne, men kan väl säga såhär att hon har samma känslor för mig som jag har för henne. Varför hon inte vill fortsätta håller jag för mig själv.
Så grymt läskigt! Jag känner så grymt mkt igen mig med min kvinna....eller min före detta kvinna som jag var tsms med för 4 veckor sen....var typ exakt likadant, hon verkade inte lika glad när vi pratade via sms, msn, tele osv så jag sa att vi kunde träffas för att reda ut vad det var...så vi träffades såg på film och så..det blev aldrig av att prata om det...och det var väldigt stelt, inte lika mysigt som vanligt...sen nästa dag svarade hon inte när jag smsade....tänkte inte mer på det även ifall hon brukar svara högst 10 min efter jag skickat...så jag försökte nästa dag igen men då svarade hon inte heller....förens vid halv elva på kvällen (värsta stunden i mitt liv hitills....) fick ett sms i stil med "Jag känner mig hemsk ): men detta funkar inte längre....jag har inte lika starka känslor för dig som innan....jag måste lämna dig....förlåt". Det kändes verkligen som någon stack mig i hjärtat i samma sekund som jag läste det..inte metaforiskt utan jag kände verkligen som jag nu blödde inombords, skit läskigt.....nu har vi varit utan varann i ungefär en månad, de första 3 veckorna försökte jag reda ut skiten på något sätt eftersom jag fortfarande älskar henne...men hon blev nästan aggressiv när jag ville prata om det....så har försökt spela cool nu den senaste veckan, så hon tror att jag har kommit över henne så vi kan vara vänner, även ifall jag nu egentligen inte har det men vill vara vän med henne i hopp om att hon någon dag får tillbaka känslorna igen.....
Så ifall det känns bättre.....jag vet hur du känner just nu förutom just att vi har olika anledningar till att det tog slut....och det är ingen känsla jag ens önskar min värsta fiende...
Hoppas det går bra för dig...hör av dig ifall du vill prata (:
Och jag som tyckte att ni killar var konstiga.
Vi tjejer verkar också rätt så konstiga.

undulaten:

det var mycket djupare än så, jag ska inte förklara varför eftersom jag har respekt för henne, men kan väl säga såhär att hon har samma känslor för mig som jag har för henne.


Det kanske handlar om respekten för dig själv, som du inte väljer att berätta. [wink]

Nej, men. Fan vad trist.