Forumet - Tappar hår

Tappar hår

451 0 10
Tjenare um!

Jag har la inte vart så aktiv här senaste men har en snabbish fråga. 


Jag har senaste 3? månaderna börjat tappa jävligt mycket hår och jag fattar inte riktigt varför. Har inpackning, balsam, schampoo and shit som är bra samt kammar håret. Men ändå tappar man massor när man drar igenom det försiktigt. Det varierar hur mycket men det verkar onormalt mycket hår eller så har jag bara inte tänkt på det innan. Ohwell har ni tips/tricks eller liknande skriv gärna! 


Reto out

Spana också in:


trevlig-snubbe:
Jahopp, ja då har du väl anlag för att tappa håret tidigt, tråkigt att behöva säga det till dig. Detta kanske är tillfälligt.
Föresten, hur mycket hår är det? Blir hela kammen full med hår?
Jag tyckte ett tag att jag hårade mycket men det var ingen fara Glad
asså såpass mycket hår jag har så är det nog ingen risk att bli flint, nja inte direkt är väl nog bara en period just nu antar jag

Reeeetooo:
asså såpass mycket hår jag har så är det nog ingen risk att bli flint, nja inte direkt är väl nog bara en period just nu antar jag
Vad bra, då lär det inte vara något problem! Glad Ja vi får hoppas på det!
Jag har hade en period när jag tappade ganska mycket hår (snarare en upplevelse) sedan så tappade jag normalt mycket hår. Det är ungefär som nu när jag blir fettig i pannan och på näsan helt utan anledning.
En fråga bara, är det någon/flera i din släkt som är tunnhårig/tunnhåriga? För om du har det så kan det förklara en del om du inte har det så är det nog bara något som här till när man blir äldre och mognar eller vad man ska säga.