Forumet - Tappar mitt hår!!!!!!

Tappar mitt hår!!!!!!

2971 0 8

Hej, är en tjej på 14 sommrar , jag har långt blont hår som jag håller på och tappar!  

Det har hållit på in typ ett halvår, och jag tappar bara mer och mer! De är bara några hårstrån, men i slut ändan blir de ju mycket! 

Jag har blonderat mitt hår två gånger under de två senaste månaderna och jag har använt Shampo till färgat hår. Tror inte att jag tappar mitt hår pga färgningen eftersom jag började ju tappa innan. Det har ju alltid lossnat några hårstrån men inte såhär mycket! 

Tappar extra när jag har duschat , speciellt när jag duschar med balsam. Jag har ganska tjockt hår men har märkt att det har blivit lite tunnare det senaste... 

Någon med tips på hur jag kan göra?? Någon som vet vad de beror på?? Tacksam för svar!! (Vill ha kvar mitt tjocka hår ! :s )

Inga kommentarer

Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Gör också. Döden är väl i antågande. Ska gå till vårdis och kolla extrem trötthet, blekhet, hårtappande osv om tio dagar. Tio dagar............

Spana också in:

Eftersom du säger att du tycker att det till och med märks att ditt hår blivit tunnare, så känns det lite väl. Då kanske du borde gå till en doktor och kolla läget. Men alla tappar hår, och ju tjockare och längre det är - desto mer märks det. Jag tror inte du behöver vara orolig, om det inte är tussar som lossnar liksom, men för att stilla din oro så är det lika bra att kolla med någon som kan tycker jag. Lycka till! 

Att tappa hår är inte ovanligt. Speciellt om man färgat håret mycket och det är lite slitet. Det kan kännas som man tappar mycket hår när man duschar, fast de gör de allra flesta. 

Men om du verkligeb upplever att du tappat mer just den senaste tiden så kan det vara bra att kolla upp det. Det brukar betyda att man har brist på någon vitamin eller mineral.