Forumet - Tappat bort mig själv

Tappat bort mig själv

419 1 4
alltså, jag vet inte riktigt vad som hänt med mig. Jag har noll koll på mig själv i nuläget.Allt som jag någonsin kopplat samman till mig, finns inte längre. Det känns som att hela min identitet är borta. Jag har verkligen ingen aning om vem jag är, vad jag står för och vad vill göra i mitt liv. Jag är livrädd. Min familj är inte en familj längre då mina föräldrar skiljt sig och inte har någon kontak, alls. Jag har inga syskon. Jag bor inte längre hemma, har flyttat hemifrån. Jag har sagt upp kontakten med min farmor. Mina förändra har hittat nya. Går inte längre i skolan, har börjat jobba. Mitt barndomshem är sålt. Något som legat mig varmt om hjärtat. Vår sommarstuga är såld. Ett ställe som är starkt kopplat till mig. En del av mig. Min barndom. Min hund som jag haft hela livet gick bort. Jag byter jobb hela tiden. Har inte samma umgänge som innan. Allt detta har skett under loppet av ett halvår. Har tappat bort min identitet. Har ingenting utav det som står för MIG kvar. Jag är helt förvirrad, ledsen och arg hela tiden. Har ingen självkänsla kvar. Har alltid haft ett kontrollbehov, över mitt liv. Nu har jag ingen kontroll. Det enda jag har kvar är min sambo, så kontrollerar honom istället. Omedvetet. Så sjukt fel. Är rädd för att förstöra vårt förhållande. Har jag inte honom vad fan har jag då liksom. Vad ska man göra? Hur ska man tänka? Hela mitt liv känns luddigt. Den gamla jag är liksom...borta!!! Jag vill tillbaka dit. Känner en sån stor sorg över att ha förlorat mig själv, gråter varje dag men vet knappt varför. Är bara tom!!!??!?!?
Har varit med om det mesta av vad du skriver och det känns tomt och konstigt. Man får försöka tänka att alla upplevelser, personer och platser format en till den man är och således då inte behöver finnas kvar i ens liv längre. Du finns därinne fastän du inte känner det. Livet förändras och du kommer att bygga upp någonting nytt med den du är pga alla dina erfarenheter och insikter.

Spana också in:


elinsimonsson: alltså, jag vet inte riktigt vad som hänt med mig. Jag har noll koll på mig själv i nuläget.Allt som jag någonsin kopplat samman till mig, finns inte längre. Det känns som att hela min identitet är borta. Jag har verkligen ingen aning om vem jag är, vad jag står för och vad vill göra i mitt liv. Jag är livrädd. Min familj är inte en familj längre då mina föräldrar skiljt sig och inte har någon kontak, alls. Jag har inga syskon. Jag bor inte längre hemma, har flyttat hemifrån. Jag har sagt upp kontakten med min farmor. Mina förändra har hittat nya. Går inte längre i skolan, har börjat jobba. Mitt barndomshem är sålt. Något som legat mig varmt om hjärtat. Vår sommarstuga är såld. Ett ställe som är starkt kopplat till mig. En del av mig. Min barndom. Min hund som jag haft hela livet gick bort. Jag byter jobb hela tiden. Har inte samma umgänge som innan. Allt detta har skett under loppet av ett halvår. Har tappat bort min identitet. Har ingenting utav det som står för MIG kvar. Jag är helt förvirrad, ledsen och arg hela tiden. Har ingen självkänsla kvar. Har alltid haft ett kontrollbehov, över mitt liv. Nu har jag ingen kontroll. Det enda jag har kvar är min sambo, så kontrollerar honom istället. Omedvetet. Så sjukt fel. Är rädd för att förstöra vårt förhållande. Har jag inte honom vad fan har jag då liksom. Vad ska man göra? Hur ska man tänka? Hela mitt liv känns luddigt. Den gamla jag är liksom...borta!!! Jag vill tillbaka dit. Känner en sån stor sorg över att ha förlorat mig själv, gråter varje dag men vet knappt varför. Är bara tom!!!??!?!?
Du behöver mer av  Jesus,lol nej men...
Fylla din tomhet med det som inspirerar dig och sök din identitet genom en  inre personlig resa och våga upptäcka nya vackra platser på moder Jord. Kämpa på även om vägen ibland  är krokig och har långa uppförsbackar!