Forumet - Tar du med mobilen när du bajsar?

Tar du med mobilen när du bajsar?

3078 0 49
Image
Min arme fader berättade för mig att han läst en undersökning som visar att 9/10 män tar med sig mobilen in på toaletten när de bajsar. Denna tråd är till för samma syfte men av en annan karaktär: nämligen att se om ungdomar gör detta i samma utsträckning.

Enligt ursprungsundersökningen verkar det som att män i större utsträckning än kvinnor tar med sig sin mobil in på toaletten i och med att kvinnor utelämnats från den. Detta för mina tankar till bilden av en gubbe som läser tidningen medan han bajsar och att ta med sig mobiltelefon är 2000-talets motsvarighet. Hur den stereotypiska bilden av en bajsande tant ser ut vet jag inte, men spontant tänker jag mig inte en tidning inblandad.

Jag drar även en disjunktion mellan smartphone och användare av vanliga mobiler. Detta eftersom jag tror att smartphoneanvändare i högre grad har med sig mobilen in på toaletten. Jag drar denna slutsats baserat på smartphones tillgänglighet till stabil internetuppkoppling vilket gör att det är en väldig mycket bättre partner när man bajsar än en vanlig mobil.

Så nu till frågan: tar du med dig din mobil där du bajsar?

[smile]

Spana också in:

Chi Huang Ti:

Ja (är kille, har smartphone) (Du röstade på detta alternativ)


Har den praktiskt taget alltid på mig. Brukar dock oftast inte använda den under tiden. En gång fick jag dock för mig att det vore trevligt att spela lite Worms samtidigt som jag sket, efter att jag hade gått in på toa. Jag gick ut igen och hämtade telefonen men hann skita klart innan jag ens han starta spelet [n]

Om någon har tips på hur man blir förstoppad mottages detta tacksamt.