Forumet - Tårar i munnen?

Tårar i munnen?

1185 0 14
Hej det har gått en tid (1 år) sen mina salivkötlar har börjat att producera någon slags vatten saltaktigt (tårar) vätska i munnen på mig och när detta produceras så känner jag att magen pressar ihop sig automatiskt och då tror jag att jag måste kräkas. Men samtidigt som detta händer rinner denna vätska bara ut ur munnen och förblir så i kanske 2 minuter. Jag måste spotta ofta för att få det att sluta.

Jag vet inte hur jag ska beskriva det mer än en någon slags tår vätska i min mun som tvingas fram igenom mina salivkötlar automatiskt.

Spana också in:

WishCookie:

Det är inte saliv. Saliv är mycket segare än saltvattnet jag får i munnen.


Fast vänta här nu. Saliv består av vatten och enzymer (t ex amylas där mängden enzymer avgör konsistensen på saliven. Den kan alltså vara vattenlik i sin konsistens och ändå vara saliv.

Icke desto mindre:

världens starkaste man:

Aldrig hört talas om liknande. Iväg te vårdcentralen merej.

Säger som så många andra. Har aldrig hört något liknande och du bör definitivt ringa till läkare omgående. Hade det varit jag så hade jag gjort det direkt för ett år sedan och inte väntat! Så, ring och få en tid och knalla ner till vårdcentralen med dig, om du inte redan har gjort det. I så fall, får man fråga hur det gick?