Forumet - Tarm.

Tarm.

3770 0 21
Plyvert:

Det finns väl en myt om det där, som en hel yrkesgrupp lever på. Men så vitt jag vet så är det typ omöjligt för någonting att fastna i tarmen. Tror Mythbusters har gått igenom det där.


Det var dock en gång då jag inte gick på toan. Jag var väldigt nödig, men gick istället ut för att spela fotboll och på något vis efter jag hade spelat lite boll, så försvann den nödiga "känslan". Ja, det kändes som om avföringen stannade kvar i tarmen då.

Ända sen den dagen har jag mått piss rent ut sagt, jag har haft problem med huden (förmodligen pga av detta), jag har haft problem med musklerna, lederna osv. Jag har även blivit mycket mer trött än någonsin, svampinfektion i kroppen.

Jag har sämre koncentrationsförmåga, plattfotad blev jag, förlorat mycket av hungerkänslan och mättnadskänslan. Detta kan dock vara pga andra orsaker, men dessa sympton börja precis efter den där incidenten.

Spana också in:

Ögon i en plåthink:

Vad som för rolig sjukdom som helst. Berätta nu detta i ditt utförliga inlägg ovan för någon kunnig istället för oss, seså.


Som vem? Jag har talat ut till en läkare, han diagnotiserade mig som att jag hade IBS (irriterad tjocktarm). Jag fick även läkemedel, som inte gjorde något för mig. Problem kvarstår.