Forumet - Taskiga UM'are

Taskiga UM'are

927 0 51
VILLE BARA SÄGA ATT

Fick nyss ett mejl om hur ett antal umare sitter och skriver om hur jag ser ut på någon tinychatt. Jag finner detta riktigt taskigt, har ni några synpunkter om hur jag ser ut kan ni säga det till mig och inte sitta och skriva taskiga saker om mig. Jag blir faktiskt riktigt besviken och ledsen. Bara för att ni tycker att jag ser ut som plast betyder inte det att jag inte har känslor.

[n]
tar bort namnen men detta är ett utdrag av vad jag fick:

[11:28 PM] Person nr 1: Tycker att hon ser lite läskig ut
[11:28 PM] Person nr 2: Plastig typ :S
[11:28 PM] Person nr 1: hon e säkert snäll men ser lite förstörd ut
[11:28 PM] Person nr 3: ögonen var som bollar på henne


Förstår inte ens varför man skriver såhär om någon
detta är liksom välkända umare jag aldrig har sagt något dumt om eller sagt något dumt till

Spana också in:

Det är jävligt fegt att snacka bakom ryggen, och tror jag vet vilka som sitter och chitchattar i substitut på eget liv, och jag håller verkligen inte med dem, men jag kan inte säga att jag tycker synd om dig, som röstade mig som årets tråkigaste utan anledning.

Blivande_japan:

om de är för fega för att säga saker till dig är det väl ännu bättre att du konfronterar dem och visar att du är modigare än så.


Drömtänk
ennie:

varför är det taskigt att skriva vad man tycker?


Tycker att du hade kunnat säga rätt till mig vad du tycker om mitt utseende istället för att prata med andra om det. Tycker inte ens att man behöver kommentera någon annans utseende egentligen. Tycker man att en annan person inte ser bra ut kan man hålla det för sig själv.zIGGE:

som röstade mig som årets tråkigaste utan anledning.


Kan ej minnas att jag röstade alls, men i en tråd där man skulle ranka hur snäll övre var så skrev jag en etta så det är nog det du tänker på

Blivande_japan:

sen är ju utseende en rätt känslig grej då det är svårt att ändra


Ni flesta här känner inte mig så väl
men jag har ett sjukt dåligt självförtroende och det tar väldigt mycket när jag får höra sådant här
malber:

Tycker att du hade kunnat säga rätt till mig vad du tycker om mitt utseende istället för att prata med andra om det. Tycker inte ens att man behöver kommentera någon annans utseende egentligen. Tycker man att en annan person inte ser bra ut kan man hålla det för sig själv.


[cry]