Forumet - Tatuering

Tatuering

3047 0 40
JO nu är det såhär att jag ska gadda mig imån och kan inte bestämma vilken jag ska göra.

ska dit å fylla i den jag redan har å kan la lika gärna göra en ny då, har funderat på dessa ett tag men kan inte bestämma mig för vilken så hjälp mig

den fast med texten life is not about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain

över revbenen, alt 1

eller alt 2, forever young & lite stjärnor bakom örat

Alt tre, textstjärnor på benen

HJÄLP MIG NU HEJDÅ

Tattoo Quotes Ideas_2.jpg

Spana också in:

Blitzen:

Tribals, Skulls, stjärnor och diverse texter som är sjukt klichiga såsom "carpe diem". Bara skit som verkar vara inne för tillfället.

Det finns mycket mer utöver det, det lovar jag dig.


vadå? drakar, kinatecken, fjärilar, tecknade figurer, pinupptjejer, blommor, fåglar, namn på familjemedlem/käraste, svärd, datorspelsnörderi......

missförstå mig inte, hennes förslag är riktigt bögiga, men att skaffa en helt orginell och samtidigt snygg tatuering är fan svårt. finns dock en snubbe jag gillar som gör mer abstrakta grejer, om jag bodde i frankrike skulle jag lätt tautera mig hos honom. varning för svinjobbig musik: http://el.fahy.free.fr/index2.html
blum:

missförstå mig inte, hennes förslag är riktigt bögiga, men att skaffa en helt orginell och samtidigt snygg tatuering är fan svårt.


Jo jag håller med, men samtidigt kvittar det bara man själv är nöjd med den så, det är upp till var och en. Det är deras kroppar.
Men det hade varit kul och se fler göra lite andra grejor som typ det du länkade. Saker man helt enkelt tycker är snyggt och inte försöker vara som någon annan.
Jag personligen tycker det är löjligt om du skaffar en tatuering just för att den betyder något. "Jag gjorde den för min mamma eller min flickvän" ish grejor. Ofta bara självgoda personer som skaffar sånt dock.
Blivande_japan:

hatar lite folk som tar hjälp av folk på forum för att bestämma vilken tatuering de ska ha.


+1

Blitzen:

Vad sägs om alt 4, något originellt?


hatar även folk som tycker att alla tatueringar ska vara orginella.

blum:

som vadå, ett kylskåp med höghatt?


Finns säkert redan så det är inte orginellt tyvärr! [no-no]