Forumet - Tatuering 15 år

Tatuering 15 år

3822 0 12

Spana också in:


faphomet: Förstår egentligen inte varför alla har så bråttom att tatuera sig lol, speciellt inte när man är så ung. Man förändras genom tonåren, så något som du vill ha nu kommer du kanske hata senare i livet. Fast det beror ju också på vad du tänkt tatuera. But hey im just a stranger on the internet. 
jag är ung och jag kommer ändras, men jag vill liksom ha en tatuering som påminner mig om denhär perioden och vem jag är
Om du inte har någon riktigt speciell anledning till att skaffa en tatuering så tycker jag iallafall att du bör vänta. För de tatueringarna som du vill ha under tonåren, vill du mest troligt inte ha under senare år. 
Har flera kompisar som skaffade tatueringar vid 15 års åldern och alla har ångrat sig för att de inte tänkte igenom det tillräckligt även fast att de var helt säkra på att de skulle vilja ha tatueringarna för resten av sina liv.
Så vänta, ha inte så bråttom.
Ett tips en släkting till mig fick dock när hon var 16 och ville ha en tatuering var att skriva ut en bild på motivet som hon ville ha och sedan lägga undan den i nästan 1 år och ville hon fortfarande ha den då så skulle hon tatuera in den. Men hon ångrade sig alltid och var extremt tacksam över att hon inte skaffade dem då.

Du har hur många år som helst på dig att skaffa en tatuering eller flera, så att vänta några år till är ingenting om du kollar på hur många år du har på dig. :)
Är också 15 och har velat tatuera mig sen ja var barn, men mamma tillåter inte det förän jag fyllt 18. Fick pierca ögonbrynet när jag var 13 som kompensation, dock läktes den utGråter. Försöker fixa det ändå men är svårt att hitta folk som vill tatuera utan föräldrars tillåtelse. 

Gyllene:
jag är ung och jag kommer ändras, men jag vill liksom ha en tatuering som påminner mig om denhär perioden och vem jag är
Ville också tatuera mig när jag var 15, är SJUKT jävla tacksam över att jag inte fick göra det, för vad du gillar nu kommer du högst antagligen tycka är jättepinsamt om bara typ åtta månader. Utvecklingen går svinfort mellan 15-18. Tatuera dig senare. Du kommer minnas den här perioden ändå, men den du är nu är inte den du kommer vara om något år och då kommer det bara vara pinsamt att för alltid ha kvar ett beslut en femtonåring tog på din kropp liksom.


Mvh en som antagligen hade tatuerat in vans eller något annat fjantigt