Forumet - tatuering på handleden

tatuering på handleden

1949 0 12

Spana också in:

Myksa:

Nejdå det kan den inte. Även om din handled blir lika tjock som ett lår så kommer tatueringen se likadan ut.


I smell the irony ;)

mmark:

jag är bara 14 år och har inga problem med att hitta nån som kan tatuera mig men undrar om tatueringen kan förstoras eller bara bli allmänt förstörd i framtiden alltså töjas ut etc? tacksam för svar.


eh ja den kommer bli annorlunda när du växer... är väl ganska så självklart man väl tycka [cute]
Handleder (och händer i allmänhet) är lite småkinkiga att tatuera sig på. Det smetar lätt ut sig, och det är lite svårt att få hundraprocentiga resultat. Sen att du inte går till en seriös tatuerare är ju ditt problem, smutsiga nålar är ju inte helt ovanligt bland dom...

Den kommer förändras med tiden iom att du bara är 14 år, så den kommer antagligen förstöras medans du växer ja.
mmark:

funderar på att tatuera handleden, jag är bara 14 år och har inga problem med att hitta nån som kan tatuera mig men undrar om tatueringen kan förstoras eller bara bli allmänt förstörd i framtiden alltså töjas ut etc? tacksam för svar.


Finns många anledningar till att det är 18-års gräns på att tatuera sig.
Ena anledningen är att kroppen inte är färdigväxt när man är 14år. Tatueringen KAN då "utvidgas" och bli ful.
Den kan säkerligen bli förstörd och det kanske är en av många andra anledningar varför de är ljust 18 års åldersgräns.


För övrigt om du går till någon privat-tatuerare så kan jag förvarna dig redan nu om du inte tänkt den tanken. Dom flesta har de bara som en hobby. Bland annat för att känna en krona utöver sitt vardagliga jobb. Så dom är oftast inte alltför seriösa.
Jag förstår att det känns lockande att tatuera sig redan som 14-åring. Tyvärr känner jag inte en enda person som tatuerade sig så tidigt och som är nöjd med den tatueringen idag. Anledningarna är flera. Kroppen växer, tatueringen blir missformad. Tatueraren är inte duktig, motivet blir snett, fult och ärrigt. Bäraren tröttnar på motivet som ofta inte sitter snyggt på kroppen. Det är ofta stor skillnad på vad man gillar som 14-åring och senare i livet.

Folk som sitter hemma och tatuerar är sällan tillräckligt duktiga, och en del missköter hygienen. Så ta hand om dig, vänta med tatuering tills du är 18 och har råd och möjlighet att gå till någon som är duktig. [smile]