Forumet - Tatuering på magen - Viktnedgång/uppgång?

Tatuering på magen - Viktnedgång/uppgång?

1159 0 19
Att tatueringar på magen blir uttöjda och kan "spricka" när man går upp i vikt vet jag. Men vad händer om man går ner i vikt, blir de smalare då? :O haha.

Och om man tex. blir gravid och sedan tappar "extra vikten" igen, hur mår tatueringen då? Blir den väldigt konstig eller går det lätt att fixa till den genom att fylla i och så?

Ska göra en på magen snart, så undrade bara lite :P Har en i nacken sedan innan.... om någon ville veta.
isola:

Självklart blir tatueringen ful om huden blir sladdrig eller töjs


Det var det jag redan visste. Men om man tappar vikten igen och får tillbaka samma elastisitet (stavning) i huden, kan tatueringen bli missformad då eller får den tillbaka sin vanliga form? Och det viktigaste: Är det relativt lätt att fixa till den?

Och det jag egentligen undrade mest över var när man bara går ner i vikt, inte spec mkt men ett par kg, för det har jag inte hört någonting om. Nu snackar vi hud som fortfarande har kvar samma elastisitet som från början, jag är 16 (strax 17) år så min hud följer med ganska bra när jag går upp- och ner i vikt xP

Spana också in:

escapethepain:

jag är också bara 17 snart..


escapethepain:

Just därför jag har den på sidan av magen,Nästan närmare ryggen än magen...


Jag fattar inte att man tatuerar sig innan man ens är myndig? Jag har inte träffat en tatuerare som tatuerar någon under 18.

Huden dras ju med från "sidan av magen" när du blir gravid också. Det är ju inte bara mitt på magen som huden följer med.

Usch nej, inte sätta en tatuering där om man ska ha barn.