Forumet - Tatuerings hjälp .

Tatuerings hjälp .

1818 0 28
Hej , jag och min pojkvän har bestämt oss att göra en tatuering tillsammans , vi har nu varit ihop i två år och allt känns helt rätt. Men vi hade tänkt att göra en likadan tatuering båda två men det ska inte ingå några namn eller något sådan , har någon nån idé av vad man kan ha för tatuering till ett sånt endamål ? :)
Amazon91:

har någon nån idé av vad man kan ha för tatuering till ett sånt endamål ?


Alltså, hela poängen med en tatuering utav detta slaget är ju att den skall betyda någonting för er båda, och att be om råd när det kommer till någonting så personligt är ju inte bara korkat utan helt jävla intelligensbefriat.

Spana också in:

-tänk efter vad det är ni betyder för varandra, och hur du vill visa detta för omvärlden
-ni kanske har en dikt eller låt som ni har som "egen låt"?
-en dikt nån av er skrivit
-den ena tatuerar in ett hjärta med ett hänglås på och den andre en nyckel el något annat blahaj.

Du ska ju göra något personligt, så om du inte vet vad du vill göra så låt det ta den tid det tar att bestämma sig, du är ju bara 17 och ska betänka det noga först innan du gör den!
Ofta man frågar här:P inte för att vara dryg på något vis. så tolka det inte så. Men ni ska absolut inte fråga om tips utan ni ska tänka själva. Jag och min flickvän har kommit överrens om att göra en tatueringen tillsammans, den ritar vi ihop själva och den har med saker som bara vi förstår. Vill inte säga här vare ska bli dock.. folk stjäl tatueringsidér hela tiden...