Forumet - Tatueringsstudio/Tatuerare i Dalarna

Tatueringsstudio/Tatuerare i Dalarna

5527 1 18
Funderar lite på om det är någon människa som kan tipsa om en bra tatueringsstudio i Dalarna, möjligen bort mot Sandviken och Gävle eller någonstans hyfsat nära Dalarna. Det ska gärna vara en tatueringsstudio som tillåter att tatuera någon som är under 18 (mindre än ett år dit) MED föräldrars tillstånd. Det är en seriös tatuering som jag har tänkt på länge. Kommer vara noga med att tatueraren är bra då tatueringen är väldigt detaljerad, vill alltså ha den så bra som det bara går! Alla tips är välkomna! [bigsmile]
Fingerprints:

finns ingen studio i dalarna


hahaha [bigsmile]

men tja vet inte, har polare som är tatuerade och under 18, eller åtminstone var under 18 när de skaffade dem. hör runt lite med dina kompisar, säker på att nån har koll på tatueringsstudior där du bor. vill inte direkt rekommendera någon då jag själv inte är tatuerad. men jag bor i ludvika iaf, i dalarna.

Spana också in:

penja:

hahaha men tja vet inte, har polare som är tatuerade och under 18, eller åtminstone var under 18 när de skaffade dem. hör runt lite med dina kompisar, säker på att nån har koll på tatueringsstudior där du bor. vill inte direkt rekommendera någon då jag själv inte är tatuerad. men jag bor i ludvika iaf, i dalarna.


Ja, jag har hört runt lite. Har fått höra att Fetto Tattoo tatuerar folk under 18 med tillstånd. Men jag är väldigt sugen på att gå till Temple of Art, ska dit och höra på måndag vad dom har för "regler". Annars har jag kikat på True Heart Tattoo som ligger i Ludvika, du har ingen aning om hur dom är osv? Kikat på deras hemsida och iallafall en utav killarna är riktigt duktig!
justlikeuus:

True Heart Tattoo


är duktiga! men, man måste vara över 18 där.

finns en annan studio i ludvika, på parallelgatan, carlavägen, där man kan vara under 18. men skulle ej rekommendera dem. de funkar om man bara ska göra en mindre text eller så.

vad ska du ha för tatuering btw? spanar själv på massa olika tatueringar, och har tänkt tatuera mig fram över [smile]
Åh, de var synd! För dom verkar väldigt seriösa och duktiga annars.

Det är en tiger, faktiskt.. Kan länka där de finns bild på den så kan du se :) Ja, det är ju snyggt som tusan så det gör du rätt i tycker jag :)

http://justlikeuus.devote.se/blogs/16165330/fin.htm#WriteComment
Där finns bilden på tatueringen, sen funderar jag även på att göra något runtom den så den ser lite mer "livlig" ut eller hur jag ska förklara.

4d3f1f55a18f00a558d09f6826f54405.jpg

Fingerprints:

ska du göra den där bör du verkligen gå till ett riktigt bra ställe. annars kommer du bli besviken. så ta inte första bästa.


Jo, jag vet! Därför jag försöker få lite tips och se om någon vet, har kikat runt väldigt mycket väldigt längre. Annars får jag ta och åka till Miami eller La, haha.. nejdå. Men man kanske får ta en tripp lite längre bort i Sverige för att inte bli besviken :)
dazed:

tror det har att göra med att staden at heart består av en färgstark kombination av turkar och gammalt hederligt folkhems-white trash


ja, det har säkert med det att göra.justlikeuus:

Mjo, fyller 18 i Juli så, de är 11 månader kvar ungefär ;) Sen var det meningen att jag ville göra den nu mot hösten/vintern.. Skippar helst att tatuera mig när det är sommar


aha, okej. ja, jag fyller 18 i december jag, och har tänkt tatuera mig någon gång då. får dock se om jag bör skjuta lite på det, eftersom jag fortfarande inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha. haha.justlikeuus:

På ryggen, antingen vid skulderbladet eller mellan skulderbladen.


okej! de kommer antagligen rekommendera dig att ha det på ena sidan då du fortfarande kan förändras i kroppen och den hamnar snett efter ett tag annars. så sa det till min polare iaf, som skulle tatuera sig i nacken, hon har det istället på ena skulderbladet. men jag vet inte om det var bull shitt eller ej, haha