Forumet - Tekniker jag använder mig av för att vara bäst i hela världen

Tekniker jag använder mig av för att vara bäst i hela världen

164 0 8
* Abstraktion
Tag en enkel mening eller ett stycke text, skriv sedan om det några gånger med allt längre dragna associationer från ord eller innebörd av den ursprungliga texten i nedstigande led, när du blivit tillräckligt bra på det kan du skippa allt det och gå direkt till obegripligt svammel.

* Antagonism
Ta "den onde"'s sida i alla argument och försök förklara med dennes tunga varför den tycker som den gör, lev dig in i rollen så väl att motparten tror dig.

* Idiosynkrasier
Behöver ingen närmare förklaring.

* Låtsas att du låtsas
Precis som det låter, få seriösa tankar och åsikter att låta som om de vore skämt, det gör dig immun och du kan säga lite vad fan som helst som faller dig in.

* Uppenbara skenursäkter
Närhelst någon undrar varför jag sagt eller gjort någonting så säger jag första bästa anledning som jag kan relatera till händelsen, eller totalt nonsens. Knepet är att säga det som om man verkligen menar det, de flesta nöjer sig med det och frågar inte vidare.

fyller på när jag observerat fler

Spana också in:

VANEJJ:

det kan också ta några sekunder att uppnå känslan, allt handlar om grundläggande tankesätt, hoppas du kommer fram till något mindre självdestruktivt :)


Är mycket självkritisk och har alldeles för höga krav på mig själv [smile], arbetar på att ändra det

VANEJJ:

*dock ej säker på om vi pratar om samma sak hära*


Det gör vi nog, i alla fall ungefär