Forumet - Tele2 Insane, Ericsson Globe... vafan?

Tele2 Insane, Ericsson Globe... vafan?

242 0 19

Spana också in:

OF 5:

för att Stockholm stad tjänar 1 miljon om året på eriksson

och vad gäller ny byggen så är det namnsponsorerna som betalar största delen av byggkostnaderna


det är fult att ha det och girigt av företagen, alla vet redan vilka ericsson är och för den delen också vilka tele2 är.
ohYEA_:

girigt av företagen


Hur kan du få ihop det att företagen är giriga om nu alla vet vilka de är? Vad tjänar företagen på det om alla redan vet vilka de är? Man måste underhålla sin marknadsföring och sponsring är ofta en av anledningarna till att kommuner eller företag har råd att bygga nya arenor. Jag tycker det är helt okej, det är trots allt bara ett namn.
ohYEA_:

Du svarade lite själv på din egna fråga där.


Njaee..eller jooo. Kanske det där med att undehålla sin marknadsföring då. Men och andra sidan så är det ju bara positivt för samhället att företag vill vara med och sponsra till nya och fräscha arenor. Är det inte värt att de får lite vinning av det? [smile]
sikkos:

Är det inte värt att de får lite vinning av det? [smile]


Joo, men det är dumt att utnyttja såna tillfällen som inte kommer utnyttjas om du förstår vad jag menar. I folkmun kommer det alltid att heta Globen och Insane.. Swedbank Arena kommer alltid att vara Råsunda.
Fråga mig dock inte hur man skulle kunna göra för bättre pr osv, men det känns bara obehagligt att de stora företagen nu har börjat "ta över" (namnen på) åkattraktioner på ett jäkla tivoli också :l