Forumet - Telefonavlyssning

Telefonavlyssning

1949 2 21
Eftersom det inte gick att ringa till halebop idag och jag inte hittar svar på google frågar jag er.

Jag pratade med mamma i telefon om min katt som är väldigt gasig i magen. Sedan lät det som att mamma gjorde fisljud men det visade sig inte vara henne, hon gick till pappas rum för att kolla om han "fes" i den andra telefonen men då fick hon se att pappa sov och telefonen laddades på sin plats. Vi båda hörde fisljud genom telefonen men ingen av oss gjorde ljudet?

Är skiträdd för sånt här nån som vet va man gör? Ledsen

Spana också in:


aristoteles:
Har du en smartphone så är det pretty much en laptop med ett åtstrypt operativsystem.
Så ja det är möjligt, men det är nog inte så vanligt att det händer.
ojdå Ledsen det var verkligen någon som gjorde fisljud när vi pratade om fisar och det var varken jag eller mamma eller någon i andra hemtelefonen hos mamma så det måste betyda att det är så då. vad gör man för att få bort det då?

Paseo:
IPhone 6, mamma har en trådlös hemtelefon med märket panasonic
Då är det garanterat inget virus på telefonen som orsakat det utan antingen störningar. Ibland kan man höra vad andra pratar om när man pratar i telefon. Så det är troligtvis inte någon fara.

Paseo: men då fick hon se att pappa sov
...kanske var din pappa trots allt? Jag trodde då allt att folk fes i sömnen! Icke! Av erfarenhet så har jag märkt att folk tenderar att fisa betydligt värre i sömnen än när de är vakna, inget som hejdar fisen om man säger så. Och det var inte katten som fes? Brukar vara smygfisarna som luktar värst, och eftersom det då inte rörde sig om en smygfis så kanske du inte kände lukten? 

Får hoppas att det löser sig och att det inte rörde sig om en avlyssning!

aristoteles:
Det beror på vad som hänt, jag vet inte vad du installerat eller ens vad för telefon du har. Och det är som sagt osannolikt att så är fallet.

Men var alltid försiktig med det du installerar i din telefon, var kritisk och installera bara sådant du är säker på vad det är.
Om man har en enhet med Andorid och att man bara laddar ner appar från "Play butik" så är man i princip 100% säker från virus Glad