Forumet - Telefonsex otrohet

Telefonsex otrohet

315 0 16
Hej jag upptäckte att min kille regelbundet besöker en sida som heter www.porrprinsessor.se

och har förstått efter att han regelbundet ringer telefonsex linje. Jag känner mig kluven över hur jag skall hantera detta, han är äldre än mig, 39 år och har mycket pengar att röra sig med. Jag känner mig ledsen och sviken, men sammtidigt lättad över att han kanske väljer detta alternativ isället för fysisk otrohet??!!

NI KILLAR som ringer telefonsex, varför gör man det, är det ett alternativ till otrohet, eller vad handlar det om??

Mvh "Mia"

Spana också in:

han använder det väl som porr antar jag och är väl lite old fashion över det, det är väl lite som att betala för en webcamshow. tycker väll porr är ok att titta på i förhållande men jag är lite kluven till när det blir interaktivt. man kan tänka sig att han får ut någon slags fantasi som han inte vågar berätta för dig om, som han är rädd ska förstöra ert förhållande med (han kanske låssas att han våldtar eller liknande).
jag vet inte alls, men du kan ju fråga lite hur han ser på det, och varför inte telefonsexet funkar med dig, jag menar det är ju inte så att det är mindre rollspel för att han ringer de tjejerna än att du låssas vara någon annan (om det är det han tänder på )