Forumet - TELEFONSEX UNDER 18 ÅR

TELEFONSEX UNDER 18 ÅR

1725 0 18

Spana också in:

Men till TS - om du jobbar helt "privat" dvs inte utför telefonsex åt någon "arbetsgivare" utan du kör allt i egen "regi" så är det i vart fall inte olagligt från din sida. Dvs du bryter inte mot någon lag. Om du sedan undanhåller din ålder för dina "kunder" eller säger att du är 18 år fyllda även åt dina kunder så är allt ok.

Skattebiten skulle jag inte bekymra mig över. Kör allt svart! Vet inte dina föräldrar vad du sysslar med så är sannolikheten väldigt liten att DE skulle bli eftertaxerade för DINA telefonsexinkomster.

Den moraliska biten skiter jag i att kommentera då den redan nämnts i tråden.
Jag har för mig att det finns telefonlinjer där tjejer ringer in gratis, medan killar betalar. Men, där tjänar du inget om det är det du är ute efter. 

För att kunna tjäna nånting måste du bli anställd, och för att bli anställd på ett sådant jobb kan jag garantera att de endast söker de som är över 18 år. Du får antingen vänta 2 år, eller hitta en annan inkomst. 

stoner:
Det finns väl många yrken och sysselsättningar som folk utför för sin ekonomiska överlevnad som kanske inte alltid är en drömsysselsättning.
Pratar även om folk som gör det i vanliga relationer och så

Men tack för att du lärde mig att det finns mindre önskade jobb, hade aldrig haft koll på det på egen hand

nicknick: Jag har för mig att det finns telefonlinjer där tjejer ringer in gratis, medan killar betalar. Men, där tjänar du inget om det är det du är ute efter.

För att kunna tjäna nånting måste du bli anställd, och för att bli anställd på ett sådant jobb kan jag garantera att de endast söker de som är över 18 år. Du får antingen vänta 2 år, eller hitta en annan inkomst.
Det vanligaste är väl att tjejerna kör i "egen regi" som det heter. Det finns ju säkert hundratals med kontaktsajter med inriktning på SEX där tjejer erbjuder telefonsex. Det vanligaste är väl att mannen får maila tjejen och göra direktinbetalning via Swish eller banköverföring och sedan ringer tjejen upp mannen och ger honom den telefonsex han har betalat för. Med eller utan kamera. Utan kamera brukar vara billigare. MED kamera brukar vara dyrare.

I ovanstående exempel går det ju aldrig att kolla hur gammal tjejen är - 15 år eller 25 år??? Och garanterat FRITT från könssjukdomar. Mycket glad