Forumet - Terminator Salvation, en hemsk värklighet.

Terminator Salvation, en hemsk värklighet.

105 0 8
Såg den igår och den får
[love][love][love] hjärtan utav 10.

Varför är filmen så dålig? För det första så har jag svårt att hantera det faktum att det finns så många olika sätt för maskinerna att utrota människorna på. Radioaktivitet, Biologisk krigsföring m.fl. är bara två små exempel men två bra sådana.

Min favorit del i filmen var när bion knäpptyst såg på hur John Connor ramlade ner på ett monteringsband fult av terminator huvuden. Scenen i sig var inte särskillt bra men min väns högt frustrerande utrop mitt i tystnaden fick mig att le nöjt åt hur lika vi tänker.

"Varför har robotarna tänder?"

Suck* Vad kan man göra? Idiotiska saker som förvridningar utav vår världs fysiska lagar för att filmen skule få mer effekt är bara löjligt. Varför kan cyborgen kallblodigt moerda en terminator men itne bära ut en skadad john connor utan att vika sig under tyngden.

Som sista kommentar vill jag bara kasta en tanke ut i cyberrymden..
Hur tänkte manusförfattarna när de skrev manuset till scenen där John Connor möter arnolt terminatorn? Super moerdarn.

"terminatorn tar upp hagelbössan john connor tappat, ser på den, kastar kaxigt iväg den för att fortsätta sin långsamma men hotande promenad mot sitt mål connor. terminatorn lyfter upp john connor och istället för att krossa hans äckliga lilla huvud mellan låren så kastar han honom till andra sidan rummet för att ge honom en chans att kubba iväg."

Jag är en ledsen hest.. en ledsen ledsen hest. Ända orsaken till att den får ett endaste hjärta är för att de lagt ner massor av cash på filmen och gjort den snögg. Tack för mig.

Spana också in: