Forumet - Terry Pratchett älskare!

Terry Pratchett älskare!

255 0 12

Spana också in:

Har ej läst så många men gillar "makalösa maurice och hans kultiverade gnagare". Har för mig att jag gillar "Mort" med. "Bara du kan rädda mänskligheten" var också trevlig tror jag. HMHMHM har nog inte ens läst mer. Har ej läst Terry Pratchett på flera år. Bör kanske göra igen.
Som fantasy fantast är såklart Discworld min egen favorit, älskar Sir Sam Vimes och all i The Watch ^^ Rincewind är ju också en stor favorit :p Speciellt i Sourcery. En annan bok jag nyligen läst av honom som heter Nation var också otroligt kul att läsa :) Kanske ett tips för dig "Inte Gugge" ;) Läser för det mesta alla böcker på engelska, gillar det mera på original språket :) Jag har bara läst 8 böcker av honom, så har många kvar att läsa! :D
PRATCHETT! [love]

Discworld är ju underbar, men även Goda Omen som Nachac nämnde är grymt bra. Har även läst första och tredje delen i Johnny-serien, den första var sådär med Pratchettmått mätt (men ändå värd att läsa), den tredje var riktigt bra. Även jag har läst Nation, den skiljer sig lite från hans vanliga stil men den är ändå bra. Favoriter i Discworld-serien är nog Making Money, Spännande Tider, The Last Continent och Svinvinternatt (ja, jag växlar mellan svenska och engelska). Rincewind och de andra trollkarlarna är favoritkaraktärer, ska bli kul att läsa Unseen Academicals!

Visste ni förresten att han har blivit adlad? http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7896865.stm