Forumet - Thaiboxning.. Rädd för att göra bort mig.

Thaiboxning.. Rädd för att göra bort mig.

1419 0 14
Så vi tar det väldigt kortfattat. Jag har haft anorexia i flera år nu, tills precis innan sommarlovet 2011. Nu har jag bestämt mig för att börja på thaiboxning; så jag anmälde mig. Dock, så är jag rädd för att göra bort mig - kan varken slåss och jag är väldigt spinkig (vill inte visa det).

Vad kan jag göra? Hjälp mig.

Spana också in:

jakan28:

När jag säger att jag är spinkig, så är jag riktigt spinkig. Folk i skolan håller på fett mycket.. Så varför skulle inte dom?


Du är där för att slippa vara spinkig och få bra träning, så varför skulle någon hålla på med dig då? Visserligen vet jag inte hur de beter sig men jag skulle tro att de är där för att fokusera på sig själva och har fått lära sig att respektera varandra.
Budolicious:

Har aldrig varit med om en klubb som inte varit sjukligt hjärtlig. True story.


Jag antar det, tack för dina svar, Budolicious.

Hjärtlös:

Du är där för att slippa vara spinkig och få bra träning, så varför skulle någon hålla på med dig då? Visserligen vet jag inte hur de beter sig men jag skulle tro att de är där för att fokusera på sig själva och har fått lära sig att respektera varandra.


Ja, du har fullständigt rätt. Tack så mycket, Hjärtlös!
du kan ju börja träna litet tag själv hemma, men du kommer få muskler fortare om du bara kör igång med thai boxningen!
träna på att slå fort och hårt! vem vet du kanske blir en as bra lättviktare!
och sen när va det muskel biffar som höll på med thai boxning, tror dom flesta kommer va spinkiga(dock tränade såklart) menar dom ja känner som kör thai ser inte ens muskulösa ut fören dom börja spänna sej som ett par idioter
Tränarna brukar vara väldigt trevliga och snälla.
Dem kommer träna dig efter dina egna förutsättningar.

Jag kunde knappt springa en km utan att bli andnöd, kunde inte göra armhävningar.. kände mig extremt värdelös och skämdes enormt över hur jag suttit stilla i tio år. Men tränarna pressade en till att klara mer än vad man tror att man orkar. Första träningarna gav jag upp även om dem försökte pressa mig men dem fortsatte uppmuntra en och till slut var man i bra kondition, hade muskler och sexigt vig [bigsmile]

.. tyvärr slutade jag och börja kröka ännu mer och i år har jag en 70årig kropp igen [cute]
Och jag var också livrädd för att göra bort mig, speciellt då jag såg alla erfarna thaiboxare träna på sidan om, fick en känsla av att dem skulle stå och skratta åt mig.
Men alla har varit nybörjare nån gång och bryr sig inte om det, det är snarare att dem kommer fram och hjälper dig att lära dig snabbare!

Första träningen var lång och fördjävlig. Klarade bara 1timme utav 2, blev yr och höll på svimma.. kunde knappt gå och jag kände mig så besviken på mig själv då alla andra klarade hela passet men tränarna peppa mig och sa att jag gjorde bra ifrån mig och kommer göra det ännu bättre nästa gång!

Ta reda på information om klubben på olika forum så du vet innan ifall det är en seriös klubb med bra tränare.