Forumet - The Alpha Rumble

The Alpha Rumble

5406 1 197

Jag är Stekarens riktiga användare. Den användare Stekaren skulle använda här från första början. Nu jag förstår om det hänger många frågetecknen över era huvuden, har ni frågor är ni välkomna att PM:a mig om dessa. Och som lovat hade jag någonting stort att berätta. 

Till att börja med, som bevisat under 2013 så är Stekaren alfahannen här, forumets namn och ansiktet utåt, er odiskutabla mästare. Men Stekaren har ändock något att bevisa. Därför kommer han den 6:e April i samband med Maniajubileumet som äger rum samma dag sätta sin titel på spel mot vinnaren av det jag kallar...


The Alpha Rumble

Detta kommer äga rum den 26:e Januari i samband med Rumblestöket som äger rum i staterna samma datum, vinnaren kommer få möta Stekaren om hans titel under datumet jag nämnde innan. Då och bara då kan vi avgöra men den sanna alfahannen är. För att delta i stöket den 26:e Januari behöver du bara skriva MEN...det finns en gräns. Endast de första 30 som skriver här kan vara med. 30 personer är gränsen. Vi kan endast ha en vinnare och den som vinner får möta Stekaren om alfahannetiteln den 6:e april i DEN största uppgörelsen i forumets historia!

Så tveka inte om du tror att du kan steppa upp till alfahannen, skriv i denna tråd så listar jag dig

Lycka till.

Spana också in:


dazed: Vad negativa ni är detta är ju en helt underbar uppvisning i excentrisk megalomani.
Det här är er chans att bli av med mig och det är min chans att bevisa att jag är den sanna alfahannen. För om vinnaren sedan skulle på något mirakulöst sätt besegra mig så tänker jag nämligen dra från forumet. Men vinner jag...då ska ni erkänna mig som forumets ledare och buga för mig.