Forumet - The Butterfly Effect

The Butterfly Effect

1267 0 16
Nu måste ni verkligen hjälpa mig, är så desperat för jag känner mig bara så korkad och dum..

Alla säger att The Butterfly Effect filmen ska vara så bra så jag tänkte ge det en chans och kolla på den, vilket jag gjorde men slutet gjorde mig bara så förvirrad! Jag visste först inte vad fjärilseffekt betydde innan jag kolla på den, så jag uppmanar er alla andra att ta reda på det först innan ni kollar på filmen.. Alla kanske redan vet vad det betyder, kanske jag som är lite efter men jag fattade verkligen inte slutet?
Eller ens filmen! Kan nån snälla förklara för mig och varför säger folk att det fanns 5 olika slut på filmen?

Förklara PLZ!

Spana också in:

Ja jag fatta det, så trög är jag inte.. Men han liksom sitter och blöder näsblod och drömmer sig tillbaka men man fattar ju aldrig hur "nuet" slutar? Och varför åker man tillbaka till tiden då han dog i hans mammas mage, det kan ju inte ha hänt för då skulle han ju inte ens finnas men nu fanns ju han och spågumma sa att han inte hade nån SJÄL ? det gör mig förvirrad
Den dagen han föddes, gjorde till slut att han hamnade där han är idag, då han inte har någon ordning på livet.

Då går han tillbaka till sin mammas mage, stryper sig själv, och inget av det har hänt, människorna han sårat kommer inte bli sårade, misstagen han gjort kommer aldrig göras.

I det DVD-slutet, så går han tillbaka till dagen han träffade Kayleigh (eller vad hon nu heter), och säger att han kommer mörda henne om hon någonsin kommer nära honom igen, därför ändras framtiden, eftersom de två aldrig kommer känna varandra.

(Hans små handlingar i det förflutna (fjärils-vingslagen) ändrar stora saker i framtiden)

EDIT : Han dog ju inte första gången han föddes, utan han har ju förmågan att gå tillbaka i det förflutna och ändra saker, så att framtiden blir annorlunda.
ALLTSÅ går han tillbaka till när han är ett foster och stryper sig själv. Hoppas du förstår