Aviseringar
Rensa alla

The mountain of the wolves


Ämnesstartare

Vi är i Spaniens högland. Till skillnad från resten av landet kan det snöa här. Här fruktar man, precis som uppe i Norden, vargen. Det finns en hel del vargklaner här. Den som befinner sej längst upp i bergen är Dimklanen. Klanens medlemmar är alltid glada att träffas.
Ledaren är far eller bror till dem flesta.
Vargars jakt är mycket sofistikerad. Dem vet att nycklen till framgång är att leta upp bytets svagheter eller kolla efter misstag. När bytet väl gör det har det ingen chans.
Det är ledarens uppgift att döda bytet också. Dem andra håller fast det döende bytet. Ledaren äter dessutom alltid först, lågrankade får vänta. Men dem med lägre rang brukar blotta sina tänder och morra. Det är svårt att plötsligt sänka pulsen.
Idag fick dem med lägst rang inte äta. Ledaren är hård, men dem måste lyda. Han är stark.
Senare, på natten, möter vi några av vargarna som inte fick av bytet. Dem vill inte bli avslöjade, för det kan inntebära döden. Ändå blir dem upptäckta, och efter en stunds kamp så börjar en vargarnas pakt smidas.
En hane utan framtidsplaner och en veteran som inte fick äta, slår ihop sej och går mot månen och bättre tider.

SKRIVER MER OM NÅGRA BLIR INTRESSERADE.


   
Citera

Det låter bra och igenomtänkt, men istället för att skriva all fakta såhär rakt på så börja istället i en händelse med vargarna som visar dessa kunskaper de har. Visa att ledaren är hård och stark och visa hur hans flockmedlemmar lyder och ''fruktar'' honom. Det kommer bli bra då.[bigcheers]


   
SvaraCitera