Forumet - The Obama deception

The Obama deception

496 0 24

Spana också in:

fistforfight:

Tycker NWO för det mesta är bullshit


Hrm man vet aldrig, läs på om Bilderberggruppen osv. David Rockefeller har ju fan skrivit i sina memoarer ungefär "ja vi vill ta över världen och om det är ett brott så är jag skyldig och stolt". Klart det inte går att vara 100% säker då det är massa fina frågor hit och dit som inte går att få svar på, men jag börjar fan bli rädd. De känns ju knappast genomgoda.
Äppelkaka:

Hrm man vet aldrig, läs på om Bilderberggruppen osv. David Rockefeller har ju fan skrivit i sina memoarer ungefär "ja vi vill ta över världen och om det är ett brott så är jag skyldig och stolt"


Visst i viss omfattning kan man väl säkert prata om en sån konspiration men jag tror deras inflytande överdrivs...
fistforfight:

Visst i viss omfattning kan man väl säkert prata om en sån konspiration men jag tror deras inflytande överdrivs..


125 av världens rikaste människor har hemliga möten och diskuterar världspolitiken, folk som har kontakt med stora politiker innan de blir det typ för att få deras vilja ut genom dem sakta men säkert. Henry Kissinger var tydligen den första som gav Obama ett jobb inom politiken efter att han gick ut skolan, nu är han president, Kissinger har uttalat sig om att han bl.a. vill reducera världspopulationen till 80%, de fina löften som Obama snackade om i valkampanjen som skiljde sig så himla mycket från Bushs har typ brutits mot (bl.a. avlyssningsregeln, hela grejen med att få ur trupperna ur Irak, han har skjutit upp det 23 månader och skickat in 30000 fler soldater till Afghanistan) och han verkar mer och mer frångå sina planer, något som kära Bilderberggruppen eller delar av den verkar tycka var väldigt bra, de behövde bara få ett stort folkstöd med en ny president med nya löften eftersom folk var så bittra på Bush innan. Jag vet inte hur mycket det överdrivs, det känns ganska allvarligt..
Äppelkaka:

Oh okej den har jag inte sett, något värt att titta på?


Ja om du är inne på den här typen av grejer så är det ju dåligt om du inte har sett Zeitgeistarna... Zeitgeist The Movie är mer övergripande med religion,9/11 och banker medans Zeitgeist Addendum helt ägnar sig åt federal reserve och bankerna.