Forumet - The Phone House och säljkultur

The Phone House och säljkultur

1452 0 136
http://svtplay.se/v/2321760/dokument_inifran/saljsekten

Som vi alla vet så är det största problemet i dagens samhälle att alla ungar är så jävla lata. Anställningsskydden måste bort, så att ungarna faktiskt tar sig i kragen och gör lite nytta för samhället.

En friare marknad utan konstiga LAS-lagar som förhindrar unga att få jobb kommer leda till ett mycket bättre samhälle för alla, inte minst de unga! En fri arbetsmarknad utan kontroll kommer givetvis göra att företagen ger unga bra anställningsvillkor, för annars går de ju bara till en annan arbetsplats.

Spana också in:

Detta spräcker helt klart myten att unga är lata. Jag tror inte att någon ung person vill lata sig. ungdomen bygger på att vara aktiv och att uppleva saker, inte slöa.

Jag är förvånad över att så många accepterar denna behandling. Speciellt arbetstider. Är inte ens arbetstid den tid man ägnat åt ens arbete? Kan man verkligen räkna bort möten etc? Isf kan man ju jobba dygnet runt om det är bara tiden som man snackar med en kund som räknas, sen kan man ta bort halva den tiden eftersom man snackade irrelevanta saker.

Det kanske bara var jag som trodde att 40 timmars vecka betydde att man var på jobbet 40 timmar, inte att man arbetade 40 timmar.
Nintendo:

Har The Phone House kommenterat dokumentären på något sätt?


http://www.phonehouse.se/the-phone-house-informerar

Sen var tydligen en av cheferna i "morgonsoffan" i morse.


Men men, så äre. Med gigantisk arbetslöshet blir folk tvungna att ta vilka skitjobb som helst och accepterar att deras rättigheter trampas på. Om det bara fanns ett sätt att hejda denna enorma tillströmning av människor i arbetsför ålder till den Svenska arbetsmarknaden...

Nä men skämt åsido, massarbetslösheten är sossarnas fel.