Forumet - THERE AND BACK AGAIN

THERE AND BACK AGAIN

3245 0 41
A UM-tale by yours truly!

Den kommer att pågå från... nyss till imorgon någon gång.
Dan_the_ironman:

AHA JA FATTAR FAN ING1


134, utan tvekan.

Ensamvargen:

[cute]


Kreativt förslag där my dear Ensamvarg! We like kreativitet!

Kapitel 1: Tobbish or not Tobbish

Resan påbörjades egentligen med packning av ryggsäck och sådant redan igår. Målet är oklart, eller meningen åtminstone! I skrivande stund är morgondagens hotellfrukost höjdpunkten, men faaan vet vad som väntar... förhoppningsvis något mer, något bra! Och är det något dåligt hoppas jag att det inte leder till döden... och gör det det hoppas jag det innefattade choklad, sex... Muse eller en Apple-produkt!

More to come!

Spana också in:

Kapitel 2: On the train!

Sitter på tåget och tafsar på min biljett. Noterar att tåget kommer stanna i Vattholma 13:37. Det är så jag får lust att hoppa av där... men jag tror jag kan hålla mig.
Apropå namnet på kapitel 1 var det bedrövligt dåligt egentligen, men var menat som referens till om jag skulle finnas i Stockholm idag eller ej. Vilket var än mer långsökt eftersom dessa funderingar inte ens nämndes. Nåväl, den uppmärksamme följde problematiken och ambivalensen igår och kanske lyckades med den långsökta kopplingen.

Hur som helst, nu står tåget i Furuvik... och nu rör det sig igen! Uppsala närmar sig, det första delmålet!

Noterade precis att min ljudbok (Harry P #3) har tagit slut och att det vore lämpligt att antingen starta #4 eller åtminstone musik.

"Nästa station: Skutskär, Skutskär!"

Kände lukten någon minut innan ankomst...
Miceparade:

Wooop!


Right on! [party]

Kapitel 3: Hunger och lyx

Är ganska hungrig. Det kan ha att göra med att jag bara ätit lite chokladmousse idag...

Nåja, det får bli en sak att lösa i Uppsala om tid finns innan pendeln går, eller när jag kommit fram och omfamnats av den... originella lukten som aldrig sviker när fötterna lämnar tåget för perrongen och de första andetagen tas.

Tanken slog mig, out of the blue, definitionen av lyxrunka borde ändras. Vad är egentligen lyxigt med att dra på en kondom och idka säkert självsex? Nej, oskyddat självsex i en kingsize-säng känns betydligt lyxigare. Naturligtvis är lyx relativt... men för vem är det lyx att trä på en gummigrej som är värd några kronor? Någon som tycker dessa kronor är för mycket då? Att runka med en fryspåse snyltad från Ica kanske? Hum, intressesmurfarna...

Nåja, nu sitter jag och lyssnar på Harry P #4. Klockan närmar sig 13:37 och därmed ankomsten till Vattholma. Must... not... kliva av...! Nej, det blir nog inga problem. Men ska titta på denna elitens plats med intresserade ögon! "Tobo" nu. Ser inte ut som en plats en eventuell Gud ägnat speciellt mycket kärlek...
Miceparade:

Har också tänkt på denna. Flera gånger. Men aldrig riktigt formulerat några ord i de tankarna, mest bara registrerat och stilla undrat "hur? vad? varför?".


Det är något... Stockholmskt!

Kapitel 4: Pendel och ex

Rör mig nu mot Stockholm! Tyvärr efter en mindre lyckad manöver som inkluderade en beställning av sms-biljett för 110kr. Jag hade tänkt ladda på mitt kort med 24 timmar, men nu känns det mindre nödvändigt. Problemet nu är att...

"Upplands Väsby"! Håhåjaja...! [blush]

...jag inte kan gå genom spärrarna lika smidigt. [sad]

On the bright side, har inte planerat några resor, så det kanske inte blir sååå jobbigt. Mycket centralt hotell gör ändå att jag inte behöver åka en enda hållplats från centralen.

För en stund trodde jag att jag skulle hinna träffa mitt ex (f.d. um:aren utsuddad_sate, viktig detalj!) Men tyvärr börjar hon jobba 10 minuter efter jag anländer... crap! Nu vill jag bara komma fram, checka in och fundera på vad resten ska gå till... utöver att äta som just nu ligger högt upp på listan. Har visserligen 1/3 rör med Ost/chili-Pringles i min väska... men orkar inte plocka fram det nu. Det får bli på hotellet innan jag ger mig ut i världen igen.

Håhåjaja. *fantisera om Hard Rock Café*
Miceparade:

Du borde ladda upp bilder så man kan se det du ser också!!!!


Det kommer några bilder nu!

tevepro:

skriv när du är klar att dra ut jag är fan på. [cool]


Åh! Socialt utbyte...! Jag kan höra av mig när det börjar brännas ja, har en naiv plan som innefattar att hitta en tröja. Och det vill du inte vara en del av... jag vill knappt gå med mig själv då...!

Det är bara att ponera en person som inte vet var han ska leta efter tröjan som är av en stil han inte vet vilken... och placera honom i centrala Stockholm. Borde köpa en dumstrut egentligen! Nåväl...

Kapitel 5: Incheckad med våt och blöt plan

Inte alls så dirty som det låter. Men alla ursäkter att få det att låta så är bra ursäkter. NU är jag i alla fall incheckad och glad. Betydligt smidigare att skriva från dator än telefon för den delen.

Två planer har tagit form, den ena kom före den andra, men den andra kommer äga rum före den första(!).
Första planen kom sig av en invit från allas vår gamla goda Shrimpy som föreslog att ses ikväll. Planlös som resan är så nådde naturligtvis intressesmurfarna nästan orgasm av detta och det accepterades givetvis. Blöt kväll.

Nu närmast väntar den färskaste planen, nämligen ett bad i det fräsiga badkaret! Skriver nog ett inlägg därifrån med, for the sake of it. Ska ni vara med mig, då får ni tamejfan vara med när jag badar också!

Och som tidigare nämnts, jakt på en tröja blir det därefter. Känner att jag vill ha en, dels för att jag behöver en och... dels för att jag inte packade med någon. Håhåjaja! Skönt att vara på plats!

PICS!

img0606w.jpg

img0607dn.jpg

img0611cl.jpg

img0612xz.jpg

passaro:

Jag som skulle upp dit idag men det blev inte av, missat tillfälle att träffa Tobbish, illa.


Mycket illa! Du kunde fått hälsa på mig i mitt penthouse-rum! Holy crap, våning 16 av 16 är inte nådigt! Synd att det inte var badkar i rummet som jag hade hoppats bara... hade räknat med ett dopp! Nu ser det inte ut att bli något av det, om jag inte hittar någon som låter mig doppa i duschen då!

Dold text: Med andra ord extra synd att du inte kom hit... [wink]