Forumet - Tid för relationer?

Tid för relationer?

842 0 47
Jag har på senare dag hört många olika människor skylla på att dom inte har tid att träffas eller hitta på saker för att dom "inte har tid".

Jag blev dumpad för att mitt ex ville satsa på skolan och friidrotten. Hon hade nämnligen inte tid för att träffas. Hon "kände sådan press" över att träffa mig, så hon tyckte att det var bättre att släppa mig.

I mina ögon var det där bara bullshit och hon är fortfarande en ung flicka (18 år - hehe, det där lät kanske fel [bigsmile]) som inte har lärt sig prioritera livet.

När jag gick i skolan så bestod mina dagar ungefär av; Plugg från 8-15, chilla vid datorn innan träningen. Träna. Umgås med kompisar på kvällarna och sen plugga när man var hemma igen, om man nu hade något som man behövde plugga på.

Hur kommer det sig att folk inte har tid?

Att dom har så fullspeckat schema 24/7 så att dom inte klarar av relationer?

Är jag än av dom få som har fritid där jag gör vad jag vill?

Hur ser det ut för er? Är ni alltid upptagna eller prioriterar ni det ni vill göra på fritiden?

Förstår inte varför så många människor inte klarar av att ta sig tiden för det som egentligen är viktigt. Relationer.

Spana också in:

Jag har all tid i världen. Plugga är lätt gjort. Mina kompisar har aldrig tid med mig tho. Har inte träffat dom på flera månader. De har pojkvänner, jobb, familj och skola. Känns som om man är en bortglömd leksak. [zzz]

Och om man bestämmer något har de inte tid i sista sekund. I LUV WHEN THAT HAPPENDS! Så sitter man där ensam på sitt rum och skär sig. Eller läser en emobok som typ New Moon.