Forumet - Tid innan sex...

Tid innan sex...

2180 0 63
Jag undrar bara lite smått hur länge ni var tsm med eran pojk/flickvän innan ni hade sex första gången (inte nödvändigtvis blev av med oskulden).

Tänkte bara att många kompisar hade sex redan efter typ två veckor och deras förhållande sprack ganska tidigt och så pga det blev mer som KK än pojk/flickvän. Jag var tsm med min tjej nästan 2-månader innan vi hade det första gången, det var en massa saker i hennes familj som sköt upp det och när jag tänker tillbaka så tycker jag det var hur bra som helst, för jag lärde mig verkligen att älska henne innan vi hade sex.

Så tror ni tiden innan första sexet påverkar förhållandet mycket?

Spana också in:

Bergstedt:

tror ni tiden innan första sexet påverkar förhållandet mycket?


Ja, jag tror inte att man ska gå för fort fram med något. Första kyssen, första "jag älskar dig" och första sexakten. Dra ut på det så betyder det mer. Då har man även ngt att längta till och slipper känna att man redan gjort allt. Och sen som du säger så "lär man sig älska varandra", man utveckar sitt förhållande mer på det psykiska stadiet, vilket är viktigare än fysiskt för kärlek är ju ändå psykiskt, right?
grodanboll_:

Ja, jag tror inte att man ska gå för fort fram med något. Första kyssen, första "jag älskar dig" och första sexakten. Dra ut på det så betyder det mer.


Jo, men första kyssen kommer ganska snabbt ju...det bara blir så. Under första 2-3veckorna satt jag och funderade vad jag skulle säga istället för "jag älskar dig". Jag var verkligen kär i henne men kände att jag ville vara mer säker på henne innan man sa det, för säer man det så är man ju på ett helt annat stadie i förhållandet. Men håller med, förta kyssen kan komma snabbt, men resten bör man dra ut på lite.

grodanboll_:

Och sen som du säger så "lär man sig älska varandra", man utveckar sitt förhållande mer på det psykiska stadiet, vilket är viktigare än fysiskt för kärlek är ju ändå psykiskt, right?


Utan tvekan det bästa jag har läst på denna sida. Jo, men man är ju alltid osäker i början av ett förhållande och personligen tycker jag man ska lära känna varandra innan man har sex om man vill ha ett seriöst förhållande. Fysisk kärlek är viktigt, men psykisk är viktigare. Hur kul är det med sex om det inte finns någon känsla eller passion i det?