Forumet - Tidig mens

Tidig mens

3096 0 9
Hej! Är så att jag har fått min mens 3 dagar för tidigt. Befinner mig på sista delen av kartan där sockerpillerna är. Började med första sockerpillret idag och fick samtidigt mensen idag (lördag). Får den alltid på måndagar annars. Har dagarna innan haft lite brunfärgade flytningar. Jag har absolut inte missat ett enda piller. Tog dock ett mycket senare än vanligt, men långt inom 12 timmar efter att jag skulle tagit.

Någon som har någon aning om vad det kan vara? Jag är livrädd!
unintelligible:

Någon som har någon aning om vad det kan vara? Jag är livrädd!


Med kombinerade p-piller ska mensen inte komma förrän man börjar med sockerpillerna, i regel. Har du nyligen börjat med dina p-piller så kan det vara mer oregelbundet. Men troligtvis är det inget farligt. Om du är orolig så kan du ju gå till Ungdomsmottagningen och prata med en barnmorska. Sen mens är ett större problem än för tidigt mens.

Spana också in:

Jo jag ska för säkerhetsskull prata med en barnmorska. Grejen är den att jag tror att blödningen slutat just nu. Men jag är inte säker. Har aldrig haft någon blödning såhär innan mensen och har haft p-piller länge (2 år) och regelbunden mens. Är lite rädd, jag vill inte tro att det är något med graviditet men det är klart jag bara tänker på det. Men det bör heller inte vara det, eftersom jag tagit alla piller som jag sa tidigare.


Tack för hjälpen!
:)