Forumet - Tidig sexualitet

Tidig sexualitet

1332 0 19
Hej svej~

Ännu en "är jag normal?"-topic [smile]

Jag tänker tillbaka på min barndom, och har minnen av att ha haft "låtsassex" (typ juck och smek) på dagis och förskolan. Hade sex med tjejer i låg- och mellanstadiet. De var säkert bara nyfikna, jag var seriös med det.. Hade sexdrömmar från att jag var 9-10, dagdrömde om sex, längtade efter det. Har alltid varit en kåtbock det vill säga. [rolleyes]

Det känns dock inte som att det är normen.. När började ni intressera er för sex? Någon som känner igen sig alls?
Hade du sex på riktigt i låg- och mellanstadet? [shake]
Men annars är det nog rätt normalt. Alla barn tar på sig själva eller på varandra, alla som förnekar att de gjort det ljuger eller har sämst minne [y] Det ska börjas i tid! Nä. Men..vi är ju födda med sexualitet så det är ju inte så konstigt. Fast.. själv längtade jag nog inte efter det som du beskriver det, men man var nyfiken, såklart.

Spana också in:

Jag hoppades att få massa "men vadåå det är asvanligt", så tack! [cute] bara att jag läst massa som tycker att ungar så tiiidiga och mogna när de vill ha sex i 12-13års-åldern. Då känner man ju sig som ett freak..

Men tja, jag var rätt så gay från 5 år tills jag var 13 kanske, gillade bara tjejer och ville ha dem. Var kändiskär i Cameron Diaz när andra brudar ville ha Nick från BSB.

Nu för tiden är jag mer into killar, eftersom jag är mer "förhållandeinriktad" och är väl på en romantisk nivå straight.. men sexuellt bi, om man kan säga så. Aja, nog om det..
Bell:

Hade du sex på riktigt i låg- och mellanstadet? [shake]


Alltså, det var ju inte direkt penetrering så mycket, men fullfjädrad lesbosex. I ettan fanns det en tjej i min skola som jag låg med ibland, fast jag var kär i hennes brorsa.
Och senare i fyran låg jag med en annan tjej i en annan skola. Kommer inte ihåg hur vi kom fram till att vi båda ville, men men.. Det blev typ varje gång hon var hemma hos mig eller jag var hos henne. Vet inte om hon faktiskt gillade tjejer eller om hon bara var nyfiken. Vi pratade inte så mycket om känslor, bara vad som kändes skönt typ. Nu är hon förlovad och skulle säkert förneka det om jag frågade [smile]
stereo total:

Va? [confused]


Ah, sorry, menade inte så. Jag tycker definitivt att man kan ha seriösa förhållanden med tjejer, och har haft det. Har dock märkt att på senare åren har jag inte blivit intresserad av tjejer på samma sätt som av killar. Så det är det jag menar med att jag är straight... men bi? Lite rörigt kanske..
Skulle Ms. Right dyka upp skulle jag inte dissa henne direkt [cute] .. fast nu har jag iofs kille. blablablaaaa jag babblar jämt så mycket..
paleshelter:

Det känns dock inte som att det är normen.. När började ni intressera er för sex? Någon som känner igen sig alls?


Jag hade "gnugg"-sex med en tjej när jag gick i lågstadiet. Typ tryckte mig mot henne å låg ovanpå henne ... fast vi hade kläderna på. Jag har kysst/pussat tjejer sådär snabbt sen förskolan/lågstadiet. Klädde alltid av barbisar när jag var även yngre & smygkollade på annonser i hobbytidningar - sånadär pyttesmå annonser för porrvideos med halvnakna/nakna kvinnor... ajuste H&M katalongen underkläderna för damer oxå.... klippte ut lite och gjorde en scraapbok

men det var mer som lek/skoj... jag tänkte inte på sex & "vuxna" saker när jag gjorde det utan det var mer att jag liksom drogs till tjejer å ville röra/vara nära å var nyfiken, roligt va det oxå.