Forumet - Tiggarna etablerar sig i centrala Stockholm

Tiggarna etablerar sig i centrala Stockholm

16522 1 124

http://www.dn.se/sthlm/tiggare-bosatter-sig-i-city-lager-under-kungsbron/

Mångkulturen börjar äntligen att etablera sig på allvar. För ett par månader sedan fanns det inte en tiggare i Stockholm, nu är vi redan uppe i en eller ett par per gata samt en eller ett par per trappuppgång/tunnelbanestation.

Heja Sverige! :*) 

http://www.liveleak.com/view?i=7b8_1381877800

Såhär trevligt har det börjat bli i Norge - nu alltså även hos oss! 


Greken: För ett par månader sedan fanns det inte en tiggare i Stockholm
Jag vet inte var du bor, alternativt om du är blind eller har för vana att gå med skygglappar ute på stan, men tiggare har funnits i Stockholm så länge jag kan minnas. Första gången i mitt liv jag såg en tiggare var faktiskt i Stockholm, inte i New York, som var min hemstad då. Det här är inte ett nytt fenomen och inte något som bara invandrare ägnar sig åt. Bara för ett par veckor sen såg jag en tiggare på T-centralen som var helt svensk och bad om pengar till mat.

time: .
Du vet vad jag menar. I Stockholm har vi haft en tre-fyra svenska uteliggare som legat synliga utspritt i stan de senaste tio åren, oftast någon längs drottninggatan.
Nu sitter det tiggare på varenda gata i hela centrala Stockholm. Tunnelbanestationerna är dessutom invaderade.
Ända ut till Kista (förorten) har de begett sig. Skillnaden där är att Kista är ett område bebott nästan uteslutande av invandrare och snorungarna där är de som börjat kasta sten på tiggarna.

Spana också in:


Greken: I Stockholm har vi haft en tre-fyra svenska uteliggare som legat synliga utspritt i stan de senaste tio åren, oftast någon längs drottninggatan.
Hur litet tror du Stockholm är egentligen? Som sagt, kanske du har haft tur. Jag har alltid sett fler, även för tio-femton år sedan, på en helt vanlig runda ner på stan. Säg gärna vilka tunnelbanestationer du menar, också. För att ta T-centralen som exempel igen är det precis samma nivå som det alltid legat på. Nästan helt tomt inne i själva centralen, i gången är det någon som viftar med Situation Stockholm, och mot perrongerna har jag sett max en åt gången, oftast är det tomt. 

Greken: För ett par månader sedan fanns det inte en tiggare i Stockholm, nu är vi redan uppe i en eller ett par per gata samt en eller ett par per trappuppgång/tunnelbanestation.
Dock inte helt sant. Men ökningen är synlig.På vägen till skolan och hem ser jag runt 10-20 st. 


Och det är ju klart att de etablerar sig i Stockholm, där det finns folk finns det pengar. Och det är pengar de behöver. Men främst behöver de en regering i sitt hemland som inte är korrupt och tvingar dessa människor att leva på att tigga. Ingen ska behöva tigga, men det är Sveriges fel. Inte heller regeringens. Eller ditt fel för att du inte ger bort dina slantar.
Det är för det finns länder där korruption är hur regeringen fungerar och dessa länder finns i EU.

Greken: Mångkulturen börjar äntligen att etablera sig på allvar. För ett par månader sedan fanns det inte en tiggare i Stockholm, nu är vi redan uppe i en eller ett par per gata samt en eller ett par per trappuppgång/tunnelbanestation.

Heja Sverige! :*)
Du skriver det precis som att mångkultur och tiggeri är samma sak. Heja dig...


Att sedan dessutom inte se tiggare på 10 år... Jag säger som time - jag vet inte om du är blind eller går med skygglappar.

GamerAdam: hur ska man kunna hjälpa dom på ett humant sett, om alla pengar går till överklassens bakficka
Det ska man inte, man ska förbjuda det, så att vi kan leva våra liv utan att få dåligt samvete eller ens komma på tanken att det finns dom som har det dåligt, som inte har sådant vi har råd med som bostad, mobiltelefon, bil, jobb lätt tillgång till mat och dricka.


Hjärta

Observera att jag inte motsätter mig att det blivit en ökning, men att säga att det för några år sedan bara var 3-4 stycken tiggare i Stockholm och att ökningen beror på att olika kulturer krockar är ren och skär lögn. Blir så trött på nationalister, jag förstår inte varför man inte kan vara nationalist men ändå försöka använda sig av fakta i sina argument. Precis som kudden skriver här ovanför beror det ökade tiggeriet på korruption och lidande i andra länder. Har man nu ett sånt himla problem med invandringen och mångkultur måste man faktiskt försöka tänka lite långsiktigt och se till att jobba för att lösa problemen i utvecklingsländerna/länder med hög korruption, för då kommer inte det finnas ett behov av invandring förutom typ arbetskraft och folk som skaffar semesterbostäder. 


Greken:
Det är inte svenskar som går på pendeltågen och tunnelbanevagnarna och lägger ut inplastade lappar om att deras barn är sjuka nej.
Flera gånger på Tunnelbanan när jag varit där har det kommit svenskar som gått och frågat efter pengar. Sluta bara leka att det bara är flyktingar som tigger. Visst att det är många som är det men det finns även svenskar.