Forumet - Till alla er som står ut med skit i ert förhållande

Till alla er som står ut med skit i ert förhållande

462 0 62
Gör inte det !

Det händer så mycket dåliga saker då. Det blir en ond cirkel. Ens partner kanske har varit otrogen, man blir avundsjuk kanske och därmed väldigt kontrollerande. Sen skyller man alltid på sin partner som har varit otrogen?[confused]
Det är ens egen fel att man är olycklig, för att man står ut med skiten. Man tillåter den man är tillsammans med att behandla en i princip hur som helst, sen skyller man på honom eller henne för att förhållandet är dåligt. Det är så fel. Håller ni med eller?

Jag vet vad jag pratar om. Har själv varit "offer", och har förhoppningsvis lärt mig av mina erfarenheter[smile] Även om ni älskar er partner kan ni bara inte tåla vad som helst. [no-no]

Spana också in:

Harpyja:

Nästa man som gör så slår jag.


Varför inte bara gå därifrån? Sjunk inte lika lågt. Va stolt.

sculptura:

Är det ens eget fel om ens partner är otrogen?


Nej, men det är ens eget fel om man stannar kvar hos den personen ändå och sen skyller på honom el henne för att man är olycklig.Nachac:

Jag förstår det inte riktigt. Har stött på minst två tjejer som har varit väldigt enkelt att få att börja snacka skit om sina killar. Vadfan är ni ihop med dem för då?


Jag förstår de inte alls [confused] Eller förstår gör jag väl, men själv skulle jag aldrig kunna bete mig på de sättet. Så omogen att snacka skit om nån, istället för att ta det öga mot öga med honomNintendo:

Sen så ska man kanske inte ge upp ett förhållande för minsta motgång heller Det finns ju en charm i att tackla motgångar och växa och utvecklas tillsammans med


Det har du alldeles rätt i. Tex om någon har varit otrogen, ångrar sig och verkligen bevisar för mig att han inte gör om de och att jag i fortsättningen kan lita på honom.Tickstart:

tjejerna tar väl vad de får!


tyvärr ja[n]Tickstart:

De flesta killar är otrogna förr eller senare.


du får mig att vilja bli lebbNachac:

Jag fattar det verkligen inte alls. "Men jag älskar honom." Vadfan, någon kontroll på känslorna har man väl?


Jag hatar "men jag älskar honom" om du förstår vad jag menar?Gyllene_vägen:

Tkr man ska stå ut med skit i ett förhållande.


Det beror på hur man ser på saken, men i de stora hela tycker jag inte de, nej
skitliv:

Jag förstår de inte alls [confused] Eller förstår gör jag väl, men själv skulle jag aldrig kunna bete mig på de sättet. Så omogen att snacka skit om nån, istället för att ta det öga mot öga med honom


Jo, det är lustigt. Är ju mer eller mindre uppenbart att de inte har ett lyckligt förhållande.

skitliv:

Jag hatar "men jag älskar honom" om du förstår vad jag menar?


Ja, jag förstår. Det är så otroligt fånigt. Då känns det ju antagligen som att de har intalat sig att de älskar honom eller så älskar de en felaktig bild av honom.