Forumet - till alla sdare som är rädda för islam.

till alla sdare som är rädda för islam.

1264 0 3
http://skepticsannotatedbible.com/cruelty/nt_list.html
http://skepticsannotatedbible.com/cruelty/long.html

vs

http://skepticsahttp://dwindlinginunbelief.blogspot.se/2006/06/which-is-more-violent-bible-or-quran.htmlnnotatedbible.com/quran/cruelty/long.html


klicka på samtliga länkar, ta er tid, och LÄS. nä, det är inte fel översatt.

om dessa sannerliga länkar inte övertygar er, så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. inget snack om saken att biblen är flera mil gånger värre än koranen.

och om man ska jämföra kristna/judar vs muslimer så är även där kristna/judar mycket värre. historiskt har de massmördat människor av sällan skådat slag,  och sättet kyrkan styrde sina länder påminde om fascism. muslimerna har också blod på händerna, men inte på samma sätt. de muslimska länderna var bra mycket mer trevliga att bo i.

även i nutid är kristna/judar värre än muslimer, se på jugge kriget, det som händer i ukraina, hur de blandar in sig i mellanösternpolitik o förstör, förtrycker muslimer i västvärlden, israels etniska rensing av palestiner etc.

ta er en titt på kristna länder (o israel), extremt våldsamt, rasism, kvinnor sedda som sexobjekt, dödstraff, etc. på vilket sätt är muslimska länder värre?

muslimerna flyr hit för att kristna usa och judiska mossad startar krig i deras länder.

ni har INGET att frukta av islam/muslimer.  att araber har högre barnfödande är en myt.

av de 500 000 som är från mellanöstern i sverige så är 100 000 KURDER, 100 000 är ASSYRIER, 100 000 är IRANIER. inga djävla wahabister från saudiarabien.
Det som inte är så kul är dom som fått något om bakfoten och tolkar allt i en taskig riktning. Dom som gör det ser dom andra som knepiga och vise versa, geografiskt så är det ett vi här, och dom där...
  Och till den som skrivit i dessa länkarna där ovan, borde tänka till lite innan den skriver..