Forumet - till alla som är 21 och äldre

till alla som är 21 och äldre

2199 0 25
känner ni er gamla? är ni deprimerade och tycker att det inte är lika kul att gå på krogen bara för att man träffar en jävla massa 18-åringar där som känner den glädje och är lika naiva som man själv var i den ålder? känns som var jag mig än vänder får jag bara respons av småttingar, jag behöver fler äldre vänner...ÄLDRE!

men seriöst äre bara jag? och om det inte är det, brukar det gå över efter en period då...ända jag gör just nu är att tänka kan knappt koncentrera mig på nånting längre och det blir bara värre och värre

Spana också in:

the savior:

känner ni er gamla?


nej, jag ser mig inte som gammal i förhållande till min omgivning. däremot kan jag känna mig åldrad och sorgsen av att önska barndomen tillbaka.

the savior:

är ni deprimerade och tycker att det inte är lika kul att gå på krogen bara för att man träffar en jävla massa 18-åringar där som känner den glädje och är lika naiva som man själv var i den ålder?


det finns ställen där 18-åringar inte kommer in, gå dit.
jag bryr mig för övrigt inte särskilt om åldern så länge personen i fråga är en trevlig person, och jag går sällan ut på krogen.
så nej, jag är inte deprimerad på grund av något sådant.

the savior:

brukar det gå över efter en period då...ända jag gör just nu är att tänka kan knappt koncentrera mig på nånting längre och det blir bara värre och värre


kanske bör du sysselsätta dig med något annat, utanför kroglivet.
skuld:

kanske bör du sysselsätta dig med något annat, utanför kroglivet.


gör ju det, har ett jobb, går och tränar men alla mina kompisar är ju så pass festsugna, och på senaste tiden har jag bara hängt med mina yngre kompisar då mina äldre typ börjat bilda familjer och skit vilket gör att jag känner mig ganska kluven

skuld:

det finns ställen där 18-åringar inte kommer in, gå dit.


nuförtiden verkar dom komma in överallt, även där det är 23-års gräns, gäller bara att ha kontakter vilket alla dom verkar ha...dessutom äre ju tjejer och tjejer har ju ett övertag när det gäller att komma in
Nej men börjar känna mig smått deprimerad av att läsa i den här tråden. Vissa av er får det att låta som att ni är ena 50 åriga väderbitna veteraner som beställer in ett glas whisky istället för en öl.

Till ts: Vad är det för fel på att 18 åriga tjejer och inte killar kommer in på ett av dina 23-års ställen? Ett ypperligt tillfälle för dig skulle jag säga [cool]. Se det som något positivt istället.
KnightInShiny:

Till ts: Vad är det för fel på att 18 åriga tjejer och inte killar kommer in på ett av dina 23-års ställen? Ett ypperligt tillfälle för dig skulle jag säga . Se det som något positivt istället.


nej för småtjejerna ska alltid spela svårfångade eller så gillar dom helt enkelt inte mig, har skitlätt för äldre men småtjejer är mission impossible att få omkull
KnightInShiny:

Nej men börjar känna mig smått deprimerad av att läsa i den här tråden. Vissa av er får det att låta som att ni är ena 50 åriga väderbitna veteraner som beställer in ett glas whisky istället för en öl.


och det är ju lätt för dig att säga som precis fått börja handla på bolaget och har så mycket att se fram emot...men du kommer också förstå hur trist det är när det bara är samma sak hela hela tiden, om du inte är en sån som får mycket omväxling i ditt liv
Fyller 20 om en månad men känner mig som 100. Gick ut hela tiden när jag nyss fyllt arton men avskyr det numera, sitter hellre hemma och läser en bok eller spelar spel med någon kompis. Blir seg av alkohol och vill gå hem tidigt, till skillnad från mina kompisar som vill shotta tequila tills solen går upp och dansa på bardisken.

Upptäckte även två rynkor under ögat idag... [cry]